Nie jesteś zalogowany.
Uściski z Maroka po Maroku (bo wróciłam kilka godzin temu )
Południe Maroka to coś niewyobrażalnie mega-egzotycznego; tamtejsze widoki mnie normalnie powaliły
Przepiękny kraj, trochę jak podróż w czasie.... , ale kolory Maroka nie do zapomnienia.
Wspaniała wycieczka, mnóstwo wrażeń, jedna z najciekawszych moich wycieczek, no a teraz 2000 zdjęć do przebrania i fura wspomnień do opisania
Dzięki za pozdrówka. Czekamy na zdjęcia!!
hej, hej czekamy na relacje
ps
zwykle też mam 2, 3tys i jestem do każdego bardzo przywiązany
Ooo, już wróciliście? Dopiero co była zapowiedź wyjazdu, a tu już po urlopie...
Fajnie, że wróciliście zadowoleni! Witajcie w domowej codzienności
A teraz krótka chwila na ochłonięcie i przystosowanie się do zmiany sytuacji (nie mylić z "dobrą zmianą"!), a potem, już bez ociągania się - do roboty Bo my tu bardzo ciekawi szczegółów: co- gdzie- i jak-
Piea - jestem bardzo ciekawa zdjęć bo, że było świetnie to już widać po Twoim wpisie. Wcześniejsze zdjęcia, które obejrzałam u Oskara mnie bardzo zaskoczyły - pozytywnie oczywiście. Coraz bardziej przekonuję się do Maroka.
Mam to samo, Maroko "woła" mnie coraz głośniej Oczekujemy zdjęć z niecierpliwością
Jesteśmy pewni, że Maroko Was zachwyciło, bo my ciągle wspominamy wojaże po tym kraju. Chętnie zobaczymy to co widzieliście i miło będziemy wspominać razem z Wami. Pozdrawiamy :-)
Nie da się okryć, to już epidemia!!
Szkoda, że nie mogę Wam jeszcze polecić równie pięknej i egzotycznej krainy jaką jest Turcja wschodnia. Jeśli sie troche ustabilizuje, walcie tam jak w dym. Cudowne miejsce!! Byłem tam już trzy razy i wciąż mi mało
Oskar....no widzisz
Aaaaaa......zapomniałem jesio o Gruzji....no to teraz już mam całkowicie ten teges no
Maroko jest przepiekne i tak jak Alu piszesz mega egzotyczne:) Ja na pewno kiedys tam wroce
Wiedziałam, że będzie dobrze Wspaniałe kolory, oazy zieleni. Czekam na zdjęcia i Twoje wrażenia.
Ala- super, że Wam się podobało Poczytam i pooglądam z wielką przyjemnością
Witaj po Maroku i do zobaczenia w relacji o Maroku jestem ciekawa
Ala, no pięknie Rozbrykana jesteś w podróżach fajnie bardzo bardzo!!!
Czekamy na relację Bardzo chętnie udam się Tam w wirtualną podróż Twoimi śladami