Nie jesteś zalogowany.
Super! Bardzo fajny pomysł A jak było na pomorzu z pogodą?
Ogólnie to przez dwa dni świąt bardzo zimno choć słonecznie. Temperatura w okolicach plus 4 stopni. Dodatkowo drugiego dnia, akurat jak weszlismy na plażę, to zaczął padać grad - na szczęście trwało to dosłownie chwilę Ogólnie było na tyle zimno, że w ruch poszła zimowa czapka i rękawiczki No ale takie zimowe święta wielkanocne pomału stają się już niestety tradycją
Fajny ten klif, a widok z niego jeszcze lepszy
Mam Orłowo na swojej długiej liście, ale kiedy to się ziści
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-04-18 21:07:45)
Angela - w fajnym miejscu mieszkasz. Jest gdzie połazikować. Wiem wiem...góry kochamy ponad wszystko, ale te klify to też jakieś wzniesienia Ja niestety - ani gór, ani morza Mam za to jakieś jeziorka w okolicy.
Oskar - zdjęcia piękne, podczas oglądania można się pomylić, że to Mazury Piękny mamy kraj
Ostatnio edytowany przez Kolka (2017-04-18 21:54:22)
Kolka - oj jest gdzie połazić moja dzielnica jest w środku lasu i żeby się z niej wydostać do centrum Gdyni, to zawsze przez ten las trzeba się przedrzeć i mam piaszczystą plażę w zasięgu stóp Ogólnie fantastycznie się tu mieszka
oscar masz rację - nasze wybrzeże jest przepiękne. Ja nie tylko Gdynię zwiedzam, ale też Łebę, Hel, Jastarnię, Rewę i pewnie jeszcze coś bym sobie przypomniała. Wszędzie jest urzekająco pięknie. Jeszcze kiedyś chciałabym zobaczyć wschód słońca nad morzem, ale nie taki z o okna jak do tej pory tylko taki bezpośrednio z plaży Myślę, że jednak prędzej zobaczę wschód słońca nad Oceanem Indyjskim bo u mnie urlop wpływa mobilizująco na takie widoki
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-04-19 08:58:46)
oscar a co to za zagadki tak od rana?
1. Ruiny kościoła w Trzęsaczu i Wybrzeże Rewalskie
2. Latarnia Morska Niechorze
3. Świnoujście i zdjęcie Stawa Młyny - Wiatrak
pięknie jest nad naszym Polskim Morzem
Angela - brawka!! Dobra jesteś w te "bałtyckie" klocki
Może dodam że te dwa pozostałe zdjęcia to Międzyzdroje i Jezioro Turkusowe na Wolinie
Wiem wiem!!! Ustka!!! Chyba... Bardziej od tej syrenki podobają mi się te falochrony /nawet nie wiem czy to są akurat falochrony/ Tak to ja się znam na naszym morzu