Nie jesteś zalogowany.
Tacy ludzie jak ta pani to "perełki". Osobiście znam jednego pana, za którym młodzież w wieku nastu lat nie mogła nadążyć ale to chyba inne geny Można tylko pozazdrościć!
Dobrze, że są takie miejsca jak to forum - nie wiedziałabym, że tam tak ładnie
Oskar powiem Ci tylko - pięknie, po prostu pięknie
Też wpisuję na swoją listę
Cieszę sie, że pomogłem
Zdjęcia naprawdę piękne! Aż sam nie mogę się doczekać swojego wyjazdu Ja wybiorę się do Karpacza, znalazłem tam ładny pensjonat Daglezja i pewnie w nim spędzę kilkanaście dni Polecacie jakieś ciekawe szlaki turystyczne w tamtejszej okolicy? Głównie cenię sobie widoki, ale nie pogardziłbym jakąś nieco lżejszą trasą
Karkonosze, może nie najwyższe, ale widokowo piękne. Sporo malowniczych samotnych grup skalnych takie granitowe pozostałości po erozji; niedaleko Karpacza Pielgrzymy, Słonecznik. Będąc w Karpaczu trza odwiedzić Wang. Nie do końca wiem, co dla trzydziestoletniego mężczyzny jest lżejszą trasą??? W tym wieku wszystko jest lżejsze! Oczywiście wycieczkę można sobie ułatwić wjeżdżając na górę kolejką - więc Śnieżka, Samotnia nad Małym Stawem. Moim zdaniem najfajniejsza wycieczka w Karkonoszach to wjazd na Szrenicę ze Szklarskiej Poręby, zobaczenie Końskich Łbów potem czerwonym do stacji przekaźnikowej nad Śnieżnymi Kotłami zejście na halę pod Łabskim Szczytem i dalej zielonym przez Śnieżne Kotły (dołem) do Jagniątkowa.
Śliczne zdjęcia, zachęcają do odwiedzenia tamtych stron! Ja byłam tylko przejazdem, nie znam detali. Może troszkę Beskid Sądecki.
Muszę sobie sprawdzić tą trasę na Szrenicę Jagniątkowo powiadasz Fajna nazwa Idę zerknąć na mapę
Piękna ta Wysowa! Dzięki za zdjęcia, może jak jakiś weekend pozwoli, to się wybiorę na wycieczkę w tamte okolice.