Nie jesteś zalogowany.
Cześć podróżnicy! Są tu jacyś miłośnicy Skandynawii?
Razem z moim psem Boccą przeprowadzam się w sierpniu z Poznania do Skelleftea w Szwedzkiej Laponii. Bocca jest psem ze schroniska. Pół roku temu ratowałem jej życie w klinice weterynaryjnej. Jest dla mnie ważna. Chcę pokazać, że istotne zmiany w życiu człowieka jak przeprowadzka do innego kraju, nie muszą kończyć się psim nieszczęściem. Planuję zrobić video relację z przygotowań, podróży i zamieszkania z psem w Szwecji. Aktualna fotorelacja dostępna na instagram.com/kundelek.na.biegunie/
Czy ktoś wybierał się w tamte strony i ma jakies doświadczenia/porady? Mam świadomość, że to dość specyficzne miejsce ze względu na warunki pogodowe jak i kulturowe. Będę wdzięczny za każdy komentarz !
Cześć, tak, jestem miłośniczką Skandynawii, w każdym jej milimetrze przestrzennym
Porady? Zbędne Na pewno będzie wspaniale!
Szwecja (cała, nie tylko północna) to kraj bardzo życzliwy - i ludziom i zwierzętom. Wszyscy siebie wzajemnie szanują i są chętni do pomocy, gdy ktoś jej potrzebuje... itd, itd...
Hahahahahaha! "Szwecja (cała, nie tylko północna) to kraj bardzo życzliwy - i ludziom i zwierzętom" Hahahahahaha! Pozdrawiam z Malmö. A zyczliwa jest wlasnie jeszcze Norra Sverige - Szwecja polnocna, po tam za zimno na tych pokojowych wyznawcow religii pokoju