Nie jesteś zalogowany.
hehe i jak było??
no to moja kolej.. to ja Agnieszka.. Ślązaczka.. kolejny belfer w travelmaniakowej rodzince uczę angielskiego w szkole i przedszkolach.. uwielbiam uczyć dzieciaki - są zabawne, radosne, bezpośrednie, no i chcą się jeszcze uczyć a że uczę poprzez zabawę to i sama mam z tego frajdę
Travelmaniakiem jestem od listopada... a milośnikiem podrózy od ho ho..
Witamy cię Agnieszko <brawo>
a swoją drogą jak ja bym miał takie ładne nauczycielki to myśle, że bym miał dużo większą chęć do nauki niż miałem:D
ja mam chyba jeszcze jatlag po urlopie,nie kontaktuje dobrze.
ee poprostu mówie co widze:D
a ja mam na imię Edyta;-) pracuję w kadrach... nie jest to porywające zajęcie ale lubię swoja pracę. Lubie przyrodę, wycieczki i kontakt z ludzmi:)
mam na imie Karolina. Witam Was wszystkich. Mam nadzieję że niedługo uda mi się na dobre zacząć podróżować bo nie mam zbyt wielu miejsc za sobą...
Witam...
Mam na imię Magda.Zaglądam tutaj od niedawna...Troszkę podróży mam już za sobą ale ciągle mi mało....
Pozdrawiam...
KaSiK poprawię się i zamieszczę fotki....Jednak chyba dopiero w weekend...dopiero wtedy bedę miała troszkę luzu...ale napewno to zrobię...
Pozdrawiam
witam;)
wypadałoby coś o sobie napisać w końcu.. Mam na imię Natalia, jestem z Zielonej Góry i studiuję Turystykę i Rekreację. Lubię muzykę, podróże, zawierać nowe znajomości i poznawać odmienne kultury i języki obce.
pozdrawiam
trzeba zacząć dawać cukierki wtedy wszyscy wylecą
no wiesz napisałem cukierki bo tu tez nie letni sa:D
Ja mam na imię Beata , i witam wszystkich w nieanonimowym klubie ...podróżnika .
Mieszkam w Sosnowcu tutaj także prowadzę małą firmę .Podróże uwielbiam te bliskie i dalekie, uwielbiam fotografować choć w tej dziedzinie jestem laikiem ...