Nie jesteś zalogowany.
Masz rację - lepiej podróżować i nawet kilka rzeczy potem zapomnieć niż tracić cenny czas na spisywanie wspomnień
Zdjęcia to świetny "przypominacz" Dlatego trzeba je robić
Dokładnie a potem jak przyjemnie je oglądać w nudne wieczory Ostatnio koleżanka się zdziwiła, że oglądam swoje zdjęcia po kilka razy, bo ona ogląda tylko raz po zrobieniu i do nich już nie wraca...
Może ma taką świetną pamięć?
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-08-24 06:56:03)
co najwyżej jedna
W Czerwonym F w Agrze byłem, ale chętnie foto pooglądam tym bardziej, że Ty często skupiasz się na szczegółach, a foto przecudnej urody. (Nie byłem w CF w Delhi, którego główną bramę zaprezentowałeś na jednym z foto). Tadż Mahal z Fortu i jego elementami piękny; u nas ledwo majaczył w mgiełce, a i sprzęt mam gorszy.
Masz rację, pomieszałem zdjęcia. CF w Delhi widzieliśmy tylko z zewnątrz .
Tak dojechaliśmy do końca wycieczki.
Reasumując: Trasa wymagająca niezłej kondycji i zacięcia podróżniczego, ale wyjątkowo piękna widokowo i dlatego warta polecenia.
BP zdecydowanie mogło postarać się lepiej. Mam nadzieję że ktoś się przyjrzy naszym zastrzeżeniom i nastąpią korekty. Miejscowy pilot bardzo dobry i na dobrą sprawę, to on uratował dobra opinię o tej wycieczce.
Mam nadzieję że zadanie wykonane i zaakceptowane….. i mogę już jechać dalej.
To była wyjątkowo piękna wycieczka. A skoro mieliście jakieś zastrzeżenia, to fajnie, że trafiły się Wam dodatkowe bonusy na trasie bo one pewnie dodały kilka punktów extra do nabytych wrażeń Życzę Ci jeszcze wielu takich emocjonujących podróży
Bardzo się cieszę że Ci sie podobało.
Dzięki za fajny doping. To dzieki waszym wpisom udało się tak szybko skończyć.
Co do życzeń? Serdeczne dzieki! Nawiet sie nie spodziewasz jak szybko sie spełnią
Od jutra zacznij trzymać obiecane kciuki Szampan na równik też zamówiony!
Reszta to tajemnica. Jak się uda to prześlę pozdrowienia!
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-08-24 15:48:31)