Nie jesteś zalogowany.
Wiem wiem jak to jest Podajcie mi na priv Wasze maile - prześlę Wam to co już mam
Angela - czekamy na dalszy opis Twojej przygody
Angela....spoko majonez
Może być i 2019 ....ze mną jak z dzieckiem, za rączkę i do ....knajpy
Kolcia...@ poszedł
Ostatnio edytowany przez hapol (2017-09-21 15:40:24)
Czyli jesteśmy umówieni w 2019 podbijamy Afrykę i ja to piszę całkiem serio
Ostatnio edytowany przez Angela (2017-09-21 17:19:23)
Brakowało słońca? Ale masz wymagania
A co, wolałabyś, żeby brakowało zwierzaków????
Zdjęcia wyszły i tak b.dobrze, a słonia przyłapałaś na gorącym uczynku i złapałaś w locie
No a przedostatnie zdjęcie... na tapetę!
Ostatnio edytowany przez Angela (2017-09-21 17:41:34)
Ostatnio edytowany przez Angela (2017-09-21 19:03:53)
Widzę, że mojej żonie już się bardzo tęskno zrobiło do Afryki
Co prawda się nie miałem udzielać, ale muszę coś dodać. Mąż pani Iwony w trakcie rozmowy o dłuższym safari w wersji podnamiotowej powiedział, że można się umówić na miesięczny objazd całej Afryki Ceny nie znamy, bo to luźna rozmowa była i on sam jeszcze nie wiedział jakby to miało wyglądać, ale pomysł mi się na tyle spodobał, że kazałem mu dać nam znać jak już coś wymyśli
To dopiero by była przygoda
Dobra więcej się nie wtrącam
Echhhh... achhhhh.... normalnie bajka zwierzole, wschody, zachody, baobaby i Kilimandżaro- super
3CiTy- jak już się ujawniłeś i nie dostałeś od Angeli po głowie za wtrącanie to udzielaj się Bo to w sumie Wasza wspólna podróż życia i fajnie by było jakbyście razem ją jeszcze raz przeżyli
Zgadzam się z Antenką Panie mężu Angeli - wtrącanie się jest tu jak najbardziej na miejscu
I mówisz, że miesiąc w Afryce.... hehe...potem już nic nie byłoby takie samo
Fajnie tam mieliście Oprócz typowego zwierzyńca - trzy gepardy na początek...nieźle! Albo to samica z młodymi, albo bracia