Nie jesteś zalogowany.
Oooo, Oooscar,
jak dokładnie obfotografowałeś NASZEGO murala!!!!
Toż właśnie w tym miejscu stał nasz statek... patrząc przez okno z kabiny, albo siedząc w bufecie podczas posiłku - mieliśmy widok na te niezwykłe twarze...
Też mam je na zdjęciach, które pewnie pojawią się kiedyś i w mojej relacji z Rio - ale to będzie dopiero ostatni odcinek Brazylii, a na razie jestem przy pierwszym
Poprzednie Twoje zdjęcia z Rio - to taka klasyka, że moje z pierwszego razu w Rio są chyba identyczne (no, niektóre), bardzo, bardzo podobne... takie właśnie jest Rio ;D
Już sie nie czepiam Oskar o relację - dobrze, że chociaż trochę zdjęć wrzucasz. Murale są świetne! Otoczenie jest od razu bardziej kolorowe.
Bardziej czekam na zdjęcia Omanu i mam nadzieję, że chociaż troszkę go opiszesz. Ceny wyjazdów są jeszcze w moim zasięgu no i tak troszkę się przymierzałam do tego miejsca.
Kolcia - Nawet przez myśl mi nie przeszło że się "czepiasz".
Oman i Zea też streszczę. ale do tego potrzebne sa zdjecia, a ja wszystko mam jeszcze w "proszku"
Ostatnio edytowany przez oscar (2018-01-19 15:28:14)
Ostatnio edytowany przez oscar (2018-01-20 14:13:22)
I z Corcovado i z Głowy Cukru - panoramy Rio zachwycają...
widoki z góry wspaniałe
dlaczego chcesz odpuścić botanikę??
przynajmniej kilka na zachętę; przecież są na TM zdeklarowani botanicy, a zielone uspokaja
Oskar, dzięki za więcej fotek... magia Rio ( szczególnie te góry z góry) drzemie chyba przede wszystkim w tym niesamowitym położeniu miasta, Rewelacja!
Co do Ogrodów Botanicznych- to ja bardzo, ale to bardzo poproszę o te fotki; zdecydowanie należę do tej grupy o której wspomniał powyżej Papuas