Nie jesteś zalogowany.
Pozdrowienia z slonecznych Kanarow ..A naszej Piei przesylam toche sloneczka z Jej ukochanej Madery
Sonia- dziękuję Udanego wypoczynku i dużo słoneczka Rozumiem, że Święta pod palmami
Pozdrawiamy z polskiego Ostrowca Świętokrzyskiego. Wspaniałych ŚWIĄT :-)
Antenka swieta nie pod palmami Juz wrocilam
Soniś, zanim znalazłam chwilkę, żeby Ci podziękować - Ty już wróciłaś... a juz myślałam, że bedziesz podziwiać sylwestrowe fajerwerki w Funchal !!!
Urlop w tych miejscach i o tej porze roku z pewnoscią był słoneczny, kolorowy i bardzo udany; Super!
no to teraz chwal się na którym Kanarku byłaś? i jak to połączyłaś z tą Maderą? jakiś rejsik czy cóś?
(PS. Madera jest wciąż moim numerem jeden jeśli chodzi o wyspy ( ze wszystkich 19 na których dotąd byłam )
Tak Alu pierwszy raz bylam na rejsie Po prostu byla taka okazja cenowa , ze grzechem byloby nie skorzystac ... A ja bylam na Teneryfie , Gran Canarii i La Gomerze . Miala byc jeszcze La Palma , ale ze wzgledu na sztormy wrocilismy na Gomere .
Dzięki Sonia, za pozdrowienia ze słonecznych klimatów
A u nas dziś na Podbeskidziu też świeci słońce, choć temperatura tylko (!) w okolicy +10 stopni C. Ale - jak na grudzień - ok
Serdecznie pozdrawiam
U mnie na Slasku tez pieknie ... A ja chora grypsko zlapalo mnie na calego . Niestety za kazdym razem gdy wracam zima z urlopu mam piekna grype
No cóż, powroty mają swoje prawa Też podobnie reaguję
Szybkiego wyzdrowienia, Soniu!
Sonia- zdróweczka Powroty są zawsze trudne