Nie jesteś zalogowany.
Kawusia- pooglądałam, poczytałam Gratki za samodzielną organizację Trzymam kciuki za następne, samodzielne wyprawy
Bardzo dziękuję za miłe słowa, ale z niektórymi z Was nie mam nawet szansy się "pościgać"
A u nas od jutra zacznie się już małe pakowanko kolejna podróż przed nami....
Miało być zupełnie coś innego, ale tak mi tu taki jeden Travelmaniak, (co to bawi teraz gdzieś na Antypodach) namącił w głowie że zapragnęłam też TO zobaczyć ....
Tym razem, powiem troszkę tajemniczo, (żeby nie wyjść na jakąś chwalipiętę ) : ale już we wtorek polecimy do Krainy Mirry i Kadzidła i przy okazji mamy zamiar zobaczyć te sąsiednie bogactwa ociekające złotem
Do "pooglądanka" po powrocie!
Ala, gratki! Za dużo nie musicie pakować, bo tam ciepło
Nacieszcie się tym ciepłem i tymi bogactwami...
Przyjemności!
nie przypuszczałem Piea, że jesteś taka łatwa to znaczy podatna na sugestie
też we wtorek wylatuję (ale w przeciwnym kierunku; chyba że odwołają, bo doniesienia nieciekawe) więc czasami możemy spotkać się na warszawskim lotnisku.
udanego pustynnego plażowania
O, jaki tłok travelmaniaków będzie na Okęciu super!
Papuas, w przeciwnym kierunku... to znaczy północny zachód?
Gdziekolwiek to będzie, życzymy wielu wrażeń i czekamy na bardziej konkretne info już z trasy
Przypuszczam, że będzie ciekawie! I zdjęcia na pewno będą atrakcyjne
raczej zachód - tam gdzie się trzęsie
z trasy info nie będzie bo nie mam takiej możliwości, ale jak przeżyję to relacja jak zawsze
hi..hi... no to faktycznie - będzie juz prawie tłok na tym Okęciu , tylko że ja nie wiem jak Ty Papuas wyglądasz - ale Ty znasz moją facjatę , więc wypatruj w tłumie (a o której dokładnie masz lot?)
Zachód powiadasz? trzęsie? hm... węszę jakieś Mex
Dzięki , no to
No Alina - nie mogę się już doczekać na relację i zdjęcia. Moją siostrę strasznie ciągnie w tamtym kierunku więc jestem bardzo ciekawa Twojej opinii po powrocie. Wspaniałej podróży
No to ja już zgłupiałam. Piea - gdzie w końcu wylatujesz? U Papuasa stawiam na Meksyk. Zresztą...nie ważne gdzie - ważne z kim i żeby się podobało
Gratki wszystkim wyjeżdżającym
...I chwalić mi się tu szybko gdzie czajniki jedne
Tak, żona znowu się przeforsowała i będzie konwista Mexico, a tam się trzęsie więc i ja trochę też "dyrgotom"
Wylot coś po 16 we wtorek
Papuas....jo do teraz dygotom po moim Meksyku......
Ale Wam życzę żeby przestało trząść i mieliście udany wyjazd
No proszę, wystarczyło tupnąć nogą, jak uczynił to Hapol i już (a może do strachu przed trzęsawką dołączył strach przed Hapolem)... i Papuas nam się pięknie przyznał, do tego co i tak Piea już rozszyfrowała
A Ala nie musi się przyznawać, bo tu jasna sprawa, że wybrała klimaty szejków
Papuas- gratki Trzymam kciuki, by przestało trząść, udanego Mex
Ala- gratki Szejkowe cuda pooglądacie
Fajnie Udanych wakacji