Nie jesteś zalogowany.
Tajskie pozdrowionka z uroczego rejonu Krabi,a konkretniej z wysp Phi Phi oraz Railay Bay :*
W końcuuuuu urlop i powrót do Azji :jupii:
Ale Ci super Wypoczywaj Nasza maleńka forumowa ekipa zjawi się w Tajlandii dopiero za 273 dni
Kati! Ale masz fajnie!!! Azję to ja zawsze i chętnie Mega wypoczynku życzę.
Ja pinkole....wszelki duch
Kejt!!! gdzieś Ty była jak Cię nie było
Udanego wypoczynku!
Ale zazdraszczam- oczywiście pozytywnie Jeszcze nie byłam w tamtych rejonach Taj, ale wyobrażam sobie, że jest uroczo i oczywiście cieplutko. Pozdrawiam i życzę super wrażeń i wspomnień.
Phi Phi? Phi...!
Słońca na niebie i w duszy!
Ksti- w końcu wy czekany urlop odpoczywaj, ładuj akumulatorki i mega Tajskich wrażeń
Buziole
O wow, Kati ! Mega urlopu i samych pozytywnych wrażeń ! Wracaj tu do nas i uciesz nasze oczy wspaniałymi zdjęciami z wyprawy
Kasia! a gdzieś Ty się podziewała? , hę?
wspaniałego tajskiego urlopu ; i mam nadzieję, że po powrocie nie znikniesz nam znów na rok, tylko podzielisz się fotami i opowieściami....; Mega wrażeń życzę
Kati dużo słoneczka i wypoczynku
Dziękujemy za pozdrowienia. Życzymy miłego wypoczynku. Ciekawi jesteśmy Waszych fotek, bo w styczniu 2019 r. też odwiedzimy ten piękny kraj.
Roman.....czyli zapowiada się nalot travelmaniaków na Taj w styczniu
W jaki rejon się wybieracie?
Kochani, w styczniu 2019 r. jedziemy na objazdową wycieczkę "Baśniowa Tajlandia" z Rainbow. Wcześniej skoczymy na Cypr, Sycylię, Santorini i Skandynawię. Do miłego spotkania na trasie! Pozdrawiamy :-)
Roman_gor.....świetne plany
Kto wie może się spotkamy