Nie jesteś zalogowany.
Pierwsza
Piyrszaaaa
Obstaję przy swoim - ja już w zeszłym tygodniu byłam na tej wycieczce z Hapolami
Wow - to ostatnie zdjęcie jest super ci ludzie wyglądają jakby spadali...
Wsiadamy do autokaru i jedziemy w drugi pkt programu.
Kiedy wjeżdżamy na parking miejsce wydaje mi się dziwnie znajome .....Po chwili mnie olśniło.
Jaskinia Bielańska....to tutaj byliśmy niecałe dwa lata temu z Julką, ale do jaskini nie weszliśmy bo Michał postanowił być mądrzejszy od reszty ekipy i GPSa i kiedy chcieliśmy wejść miły pan oznajmił, że ostatnie wejście było .....15 minut temu.
Teraz też okazało się że nie wejdziemy bo jest awaria prądu ...Chyba nie jest mi dane zaliczenie tej jaskini.
Na szczęście mamy wynajętego przewodnika na jeszcze jeden dzień.
Szybka narada i modyfikacja rozpiski....postanowione że przyjedziemy tu za dwa dni.
Jako ze teraz mamy czasu od groma idziemy grupką do pobliskiej karczmy wrzucić coś na ruszt i
Wracamy do pensjonatu na obiadokolację a następnie tradycyjnie meczyk
Ps.
Citek spoko ...to nie o Ciebie chozzzzzi
Ostatnio edytowany przez hapol (2018-07-13 19:50:05)
Angela posunę się
Hapol ale żeś wybrał sobie porę. Jakby było więcej "MoherSquad" może by przyspieszyły budowę
Ścieżka i widoki
Z tym Chodnikiem w Koronach drzew to masakra jakaś, oni zmieniają kolej z linowej krzesełkowej na gondolową, miała być gotowa "na lato" tak nam przynajmniej Słowacy mówili, bo my też mamy wycieczki tam i jest duże zainteresowanie, ale jak słyszą że trzeba dymać na nogach tyle to się rozmyślają.