Nie jesteś zalogowany.
Ostatnio edytowany przez Angela (2019-03-24 16:47:08)
I na sam koniec wielkie podziękowania dla Izy i Hapola za ten wspólnie spędzony czas Z taką ekipą jak Wy, nie sposób było się nudzić
I mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy na jakimś urlopie
Ludzie kochani, Hapolki i Citki, dzięki Wam za tę relację! Nareszcie zobaczyłam prawdziwą Tajlandię. Jeszcze się nie zdążyłam zagłębić we wszystkie szczegóły i w ogóle tyle wrażeń i fotek, że od nadmiaru słabo kumam, a do tego brzucho mnie boli ze śmiechu, bo tyle było w tych waszych "zeznaniach" humoru i radochy. Życzę Wam gorąco dalszych wyjazdów we czwórkę i żeby Was dobry humor nie opuszczał. Takiego wyjazdu można tylko pozazdrościć. I jakby ktoś miał problem z wartościami życiowymi, to niech sobie poczyta i poogląda waszą Tajlandię, wtedy powinie się skapnąć, że dla takich wyjazdów warto żyć.
Taj jest zaj!
Właśnie dlatego, że to nie był typowy wyjazd związany z wakacyjnym leniuchowaniem, to faktycznie mieliśmy okazję zobaczyć więcej prawdziwego życia mieszkańców , niż na jakimkolwiek innym wyjeździe. I za to wielki plus dla Tajlandii ( Choć my z Citkiem w kwestii zagranicznych wyjazdów dopiero raczkujemy )
A co do czasu spędzonego z Hapolami w niedalekiej przyszłości, to właśnie dziś padła niekwestionowana bomba - pomysł życia normalnie zobaczymy, co z tego wyniknie
Texarkana prawie trafiłaś
w takim sensie, że pomysł Hapola jest wręcz zaskakująco, odlotowo, kosmiczny
Ale bardzo, bardzo miły
Tex....witanko
No My też się cieszymy że zobaczyliśmy prawdziwą Taj ....brzucho nas też boli, szczególnie jak wspominamy krezji postój na kawę
No i tak już mogę delikatnie napomknąć że było pytanie "made in Szczawnica" ...co z tego będzie zobaczymy ale plan już jest
.....i to wogóle nie jest pomysł bomba o którym pisze Angela
Postaram się na dniach zakończyć i podsumować relację
Hapole - po dzisiejszym telefonie, to już na wszystko zgadzamy się w ciemno
Jesteście niesamowicie pozytywnymi wariatami
Ostatnio edytowany przez hapol (2019-04-08 19:46:43)
Ostatnio edytowany przez hapol (2019-04-08 20:22:04)
Ostatnio edytowany przez hapol (2019-04-08 20:29:54)
Ach ta wątróbka, na samą myśl o niej ślinka leci