Nie jesteś zalogowany.
1 kwiecień A.D. 2019....Dzień celowo nie przypadkowy
......Wieczór, siedzimy przy drineczku oglądając jakiś tam film na dvd.
Hapol jak to hapol wyskakuje z krejzi szalonym na maxa pomysłem i pytaniem
Pani hapolkowa się zgadza Uffff pierwsze koty za płoty ....zostaje najtrudniejszy punkt krejzi planu....Citki
Szybkie memory fajf, Angela wraca właśnie z pracy do domu....Po usłyszeniu mojego pytania o mało telefon nie wypada Jej z ręki, oddzwoni jak dotrze do chaty.
Oddzwania....i dalej nie wierzy, myśląc że robie se primaaprilisowe jaja .....no w sumie się kobicie nie dziwię weź tu uwierz hapolowi w prima aprilis
Z wielką radością się zgadza ale.........jutro zadzwoni i się upewni że nie robiłem sobie z Nich jaj
Następnego dnia wieczorem zadzwoniła i .....zonk hapol nie żartował
Szczegóły krejzi planu później
Tradycyjnie już wpisik na łodliczankę, miesiąc przed przyjazdem polowanie na promo zakup tiketów na pierdzielino zakonczony powodzeniem
Potem było dopracowanie drobnych detali i niuansów.....Citki oczywiście nie pozostali dłużni i też zrobili nam zarąbistą niespodziankę
No to co .....Hapole wbijają się do Citków ....będzie się działo, będzie zabawa
Ostatnio edytowany przez Angela (2019-08-27 22:05:04)
Angela.....14 stopni toż to tropiki
Ostatnio edytowany przez hapol (2019-08-28 20:47:33)
Ostatnio edytowany przez hapol (2019-08-28 21:50:45)
Ależ łakocie... No, obrazki wyciskają ślinkę Mniam.
Widoczki też piękne...
Gratuluję odkrycia! Tak to jest, że jak przyjmujemy gości, można spojrzeć na swoje kąty z innej strony i zobaczyć coś "nowego". A swoją drogą, w cudnym miejscu mieszkacie.
Hmmmmm.... a to podobno my som żarłoki D
Kurna chata, dobrze że hapole zrobili najazd na 3City bo Citki przez kolejne naście lat albo co gorsza do końca żyli w nieświadomości że mają piękny widoczek na Westerplatte :
Angela....moje pifffffko lepij smakowało
Aniu....potfffffierdzamy .....blokowisko ale po wyjściu na balkon dookoła zielono, las itp
Ostatnio edytowany przez hapol (2019-08-29 19:39:19)