Nie jesteś zalogowany.
JA , ze względu na to , że wyjeżdżamy na ferie w góry pojeździć trochę na nartach , kupiłam dla mojego syna spodnie narciarskie, towar bdb jakości , obsługa również więc jestem zadowolona .
Jednak wcześniej zawiodłam się kupując klocki magnetyczne ( 3 opakowania) na jednej z aukcji Allegro , nie mam już linku a chętnie bym pokazała , ponieważ każde plastikowe opakowanie ( klocki są w plastikowych kuferkach) było połamane . Przesyłka była dość dobrze zabezpieczona , więc nie sądze żeby połamały się w transporcie ...
moje wszystkie podröze sa kupowane przez internet,nie musze chodzic do biura podrözy.Prawde muwiac to polowa tego co posiadam jest kupiona w internecie.
ja wole jednak osobiście zawsze coś można więcej wywalczyc:)
teraz gdy na sri lanke kupywaliśmy wycieczke to się targowaliśmy jedzie nas 8 osób to z pania kierownik wywalczyliśmy 2 wycieczki i ubezpieczenie gratis:d
ee w tym przypadku zastosowaliśmy presje zbiorową
w inernecie szukam zawsze tej najtanszej opcji,zaczynam juz kilka miesiecy wczesniej obreswujac codziennie ceny.
tak jak atram prawie wszystko kupuje w necie od tuszu po sprzęt rtv. zawsze było ok raz wtopiłem ale był uczciwy sprzedawca i odkręciłem transakcję bez szkody
wstydzisz się????
ja ostatnio kupiłam torbę podróżną. Jestem zadowolona. Wygodne rozwiązanie.
ja głównie ciuchy przez allegro
Potrzebowalem dodatkowa baterie i zasilacz do aparatu Nikon D60. W sklepie zaspiewali rownowartosc 150 zl za baterie i ok 60 zl za kiepski "uniwersalny" zasilacz. Popatrzylem na internecie i za 80 zl dostalem baterie (lepsza) plus zasilacz do Nikona plus zestaw zasilajacy do samochodu. Obiektyw Sigma 18-200 nabylem za 45% ceny sklepowej plus zestaw filtrow, plus szmatki i plyn do czyszczenia plus pare innych gadzetow. To mnie przekonalo do zakupow przez internet
a ja przed momentem kupiłam bilet na prom do Ystad samochód i 2 osoby, bilet OPEN - 700 zł...chyba miałam farta;p
ja ostatnio zamówiłam apartament w Chorwacji oraz najczęściej kupuje książki (wczoraj np. zamówiłam w empik.pl przewodnik po Czarnogórze;))
Najczesciej za posrednictwem internetu kupuje ksiazki. Ostatnio zamowilem przewodniki narciarskie National Geographic, ktore polecam
my przez internet kupujemy akcesoria fotograficzne , książki, upominki dla najbliższych, bukujemy noclegi i szukamy połączeń lotniczych....
Najczesciej przez internet rezerwuje hotele i kupuje bilety lotnicze zwlaszcza niskobudzetowych linii lotniczych.Okolo 20 razy wykupilam przez internet bilety EasyJet i zawsze bez problemow!Polecam!