Nie jesteś zalogowany.
Ktoś był? Czy warto?
moi znajomi byli mówili, że piękne widoki pogoda też super w wakacje ale strasznie zimny ocean wkońcu do atlantyk:)
moi znajomi wybrali to miejsce na podróż poślubną i bardzo sobie chwalili.
Potwierdzam, chociaz ja tez mam info z drugiej reki. Podobno piekne miejsce i na zdjeciach faktycznie na takie wyglada:)
Fuerteventura jest piękna, ale nie wszystkim może przypaść do gustu. W wolnym tłumaczeniu na hiszpański to przecież ....mocny wiatr....
Moja koleżanka stwierdziła, że jest to wyspa dla emerytów (oczywiście nie obrażając nikogo). Strasznie się tam wynudziła. Ale wiadomo, że każdy lubi co innego i może akurat Tobie przypadnie do gustu to miejsce.
Fuerte to typowa wyspa na leniuchowanie tzw.cisza,spokoj i bardzo ubogie zycie nocne/idealne miejsce dla par z dziecmi/Ma ponoc najbielszy piasek ze wszystkich wysp Kanaryjskich:)Warto wypozyczyc samochod i zjechac cala wyspe-fajne widoczki,urokliwe plaze,hiszpanskie wioski.Po drodze ciagnie sie kawalek Sahary przeniesiony z wody Oceanu,no wlasnie Ocean=spore fale i idealne warunki dla surferow.A bedac na Fuerte mozna przy okazji zaliczyc Lanzarote-w Wulkanicznym Parku Narodowym 3 km pod powierzchnia ziemi plynie lawa!
Kati, byłas na tej wyspie? Bo mnie zainteresowała.Cisza , spokoj -to cos dla mnie.Napisz cos wiecej...
Na ciszę, spokój ale i bankowo na słońce przez cały rok można liczyć jadąc na Fuerteventurę do tego wszystkiego kusi jeszcze biały piasek i ciepły Atlantyk więc nic dziwnego że Kanary cieszą się tak ogromną popularnością! Poza tym ceny nie są aż tak wysokie, widziałam ofertę bp itaka na Wyspy Kanaryjskie i wygląda to bardzo zachęcająco biorąc pod uwagę dostępne walory tych miejsc
mi sie bardzo podobało !!! najpiękniejsze plaże wysp kanaryjskich a najpiękniejsza plaża jest w Jandii (Jandia taka miejscowość ) dużo polaków i wyspa Lanzarote bardzo fajna przygoda geograficzna jeżeli ktoś lubi !!!
Zgadzam się z kateriną w 100 %