Nie jesteś zalogowany.
tym razem zapraszam do podawania nazw lokalnych biur podóży za granicami z którymi odbyliście lokalne wycieczki a które są sprawdzone i godne polecenia.
zacznę : w TURCJI polecam biuro PACHO TOURS {ORYGINALNE PACHO OD LENY}, byłem z nimi na kilku wycieczkach są sprawdzeni , godni zaufania, konkurencyjni cenowo, świetni przewodnicy mówiący po polsku, polecam
w EGIPCIE popularnością cieszy się AABA SHARM, ma różne opinie lecz tez jest sprawdzone
mnie osobiście w tym roku interesujeą biura na KRECIE czy macie jakies namiary?
hm na sri lance jest to tak, ze nie ma biur podróży tylko na plaży siedza kolesie co organizuja wycieczki podejdziesz powiesz ze chcesz gdzieś jechac on 5 minut i już ci podjeżdza busem z przewodnikiem:)
Jeżeli chodzi o Egipt to też raczej zawsze wynajmowalem sobie poprostu kierowce z busem i tyle z biur nie korzystam:)
ale w Hurghada jest fajne polskie biuro jego szefowa jest Agnieszka nie pamietam teraz nazwy...
A ja polecam biuro Osheen Tours. Dobre i tanie znajduje sie w Hurghadzie przy duty free shop ( ale nie tym w centrum-Sakali). Sama skorzystalam i mi tez je polecili, do kazdej wycieczki maja polskiego przewodnika. Przykladowe ceny : Luxor 45$, Kair 60$, wyspa Giftun 15$, nurkowanie z butla 27$, Quad Safari 25$. Gosciu ma notatnik z dobrymi opiniami turystow. Tam pracuje polka Ania.