Nie jesteś zalogowany.
Pytanie do osób z południa lub tych którzy właśnie wrócili z poliskich gór.
Jak aktualnie w praktyce wyglądaja warunki narciarskie na stokach? Jak obserwuję temperatury to raz na plusie raz na minusie - da się pojeżdzić na nartach? Najbardziej interesowały by mnie warunki w Krynicy Zdroju, ale informacje z innych stoków także mile widziane
Proszę bardzo nadaje obraz prosto z Krynicy Zdrój obraz jest na żywo:
http://www.krynica.net.pl/index.php/kamery-online
z tego co możemy zaobserwować jest śnieg!!
Jeżeli chodzi o wyciąg "Żółwik" bo myśle, że o ten głównie chodzi idealne warunki hehe:D
wiem, wiem jestem the best:)
A dzieki za ten link, wczeniej oglądałem kamerki z innej strony, gdzie jest tylko widok na górę i dół głównej stacji. Nie koniecznie chodzi o "żółwika"
Choć z tych kamer nie za dużo wynika, śnieg jest, ale nie do końca widać żeby warunki były na dyle dobre żeby warto było jechać na kilka dni.
Jakby nie było śniegu Krynica ma sporo barów....
Za tydzień jadę w Bieszczady szukać pięknych barw naszej polskiej złotej jesieni. Czy pogoda dopisze? Pozdrawiam :-)
raczej tak!patrząc na najbiższe prognozy ma byc PIĘKNIE... zazdroszczę Ci bieszczad o tej porze- cudeńko
Bardzo lubię nasze polskie góry i zawsze chętnie jadę, żeby się trochę zmęczyć :-) i podziwiać piękne krajobrazy. Pozdrawiam Travelmaniaków :-)
Racja,a teraz będzie tym piękniej w górach,ponieważ lada moment spadnie tam śnieg a więc czas na sezon białego szaleństwa na stokach.
Póki co, w Beskidach jeszcze jesień... Czekamy na pierwszy śnieg! Gdy tylko spadnie - dam znać
Za dwa tygodnie jedziemy w Góry Świętokrzyskie ... jaka tam będzie pogoda? Plan zwiedzania i podziwiania krajobrazów bardzo bogaty, oby spełniły się nasze marzenia :-). Pozdrawiamy :-)
Kilka dni temu miałem okazję być w Tatrach i jeżeli chodzi o pogodę to jest niemal idealnie- słonecznie oraz z śnieg okrywający góry. Nie wiem jak teraz,bo przecież tam pogoda zmienia się z dnia na dzień.
Wróciliśmy z Gór świętokrzyskich, ale śniegu nie było, pogoda jesienna. Nie wszystko udało się zobaczyć, to okazja, żeby znowu tam pojechać. Może uda się wyprawa w kwietniu :-)
A w Beskidach śniegu przybywa...