Nie jesteś zalogowany.
Życzymy udanych tureckich wakacji w tym pięknym kraju!My byliśmy dwa razy i z całą pewnością chcemy tam wracac aby poznawac kolejne ciekawe miejsca.Dla nas zarówno Kemer na tureckim wybrzeżu był wspaniały jak i poznane Bodrum na Egejskim wybrzeżu za drugim razem(szczególnie zapadła nam w pamięci niska i biała zabudowa całego półwyspu Bodrum oraz przepiękna panorama Bodrum z mariną i zamkiem św.Piotra w białej scenerii)Warto poznawac ten malowniczy kraj i wyrabiac sobie swoją opinie o jego ciekawych miejscach...Dużo słonka w Turcji !!!
Ja z doświadczenia mogę polecić Riwierę Egejską, gdzie można solidnie wypocząć i zwiedzić wiele ciekawych miejsc. Dostępne są także wycieczki fakultatywne,a ich cena nie jest zła. Np wycieczka Do Troi.
Jednak Oludeniz!!! Miejsce przepiękne samo w sobie. Polecam wybrać się na rejsy oraz do wąwozu Sakklikent. Alanyia jest równiez godna polecenia, ale w mniejszym stopniu.
Miasteczko Side ... tez piękne !
Ja byłam w Belek , przyjemna miejscowość , dostępne prawie wszystkie ciekawsze wycieczki z tego rejonu poza Greckimi wyspami polecam hotel Spice , piękna plaża i ciekawy design
Wydaje mi się,że najładniejsze jest wybrzeże egejskie,jednak to tylko moja opinia. Znajdziesz tam nie tylko piękne plaże,czy widoki,ale również szereg ciekawych zabytków. Z samym hotelem,zakwaterowanie- nie będzie żadnego problemu.
Ostatnio edytowany przez ApartamentyGorskie_pl (2013-03-15 08:19:18)