Nie jesteś zalogowany.
Jade do Norwegii na szkolenie. Chcę na szybko kupic coś z czego słynie ten kraj. Co powinienem przywieźć z Norwegii?
Orientujecie się może jakie są tam ceny? Słyszałem że masakrycznie drogo...
OOo Tak, w Norwegii jest drogo. Oczywiście porównując z cenami w naszym kraju...
Ceny np. pieczywa czy alkoholu mogą zaskoczyc...
a co przywiesc z Norwegii? Dużo pamiątek związanych jest z łosiami Ich wizerunek jest na koszulkach, breloczkach,kuflach; są maskotki łosie... A poza tym słynne skandynawskie Trolle ;P - wszędzie można je spotkac
ale nie wiem czy o cos takiego Pytaleś.... Zawsze możesz spotkac coś innego,nietypowego- co akurat Tobie się spodoba ;-)
a orientujesz sie jak kształtują się ceny noclegu?
niestety się nie orientuję byłam tam 4 lata temu, na wycieczce zorganizowanej - i to pod namiotami.. więc nawet się cenami nie interesowałam...
ja to jakos za namiotami nie przepadam, ale jak mowisz ze standard na polach namiotowych jest wysoki to może faktycznie powinnam wziąć pod uwagę tę opcję. na pewno dużo taniej.
ja wypady pod namiot całkiem lubię- mają swój klimat ;D Tylko że Skandynawia pod namiotem tylko jak jest ciepło... Ja byłam w lipcu,środek wakacji.. I do dziś pamiętam te pobudki o 6 rano ... powietrze RZEŹKIE, nie to za mało powiedziane.. spalismy we polarach, spodniach, w grubym śpiworze... i wcale nam gorąco nie było
Ale wspomnienia zostały ))