Nie jesteś zalogowany.
Heyka...cos tak mi sie wydaje, ze skoro jestes na tej stronce, to powinnas wrzucic tutaj swoje zdjecia. Ja wiem, ze to czasochlonne - sama niewiele wrzucilam, ale pozostanmy na Trawelmaniakach....ups, tak mysle
A, swoja droga, obiecuje poprawe i wkrotce pododaje wiecej zdjec Pozdrawiam
Wanda z wielką chęcią bym wrzuciła, ale problem w tym że wyjeżdżam zbyt często i mam tysiące zdjęć a tutaj trzeba wrzucać po jednym (!!) - absurd jakiś nie mam czasu na takie rzeczy. A na fb mogę wrzucić szybko wszystko taśmowo.
Na travelmaniakach zachęcam ludzi do dołączenia do moich wypraw linki do zdjęć są na zachętę a nie w ramach reklamy facebooka Jak tylko travelmaniacy.pl ułatwią dodawanie zdjęć to na pewno to zrobię!
Wanda ja bylam z Magda juz na 2 wyjazdach pierwszy raz w ubieglym roku w Tajlandii a teraz jestem swiezo po Sri Lance ...jestem strasznie zadowolona mysle ze widac to po zdjeciach wiec bardzo polecam
Soniuś :*
Ja również byłam z Madzią na wyprawie - Tajlandia marzec 2014 Było wspaniaaaaale (na moim profilu trochę fotek już jest) i z wielką chęcią wybrałabym się w kolejną podróż z discoverasia )) Polecam!
amaliooo: no to zwracam honor i z przyjemnoscia zobacze fotki dziewczyn Widze, ze organizujesz swietne wyprawy. Pozdrawiam