Nie jesteś zalogowany.
Kończę już KUBĘ i może Goa przeniosę, jak zdążę
Ostatnio edytowany przez Kropka (2015-04-14 00:32:14)
To może jeszcze ,dam radę, wstawię kilka fotek z Goa:)
Ostatnio edytowany przez Kropka (2015-04-14 00:45:58)
Jesteśmy wyrozumiali A ja osobiście dziękuję Ci za poświęcenie czasu na przenosiny
Pierwszy tydzień, byliśmy na północy Goa
Hotel trochę daleko od plaży, ale pierwszy tydzień mieliśmy zaplanowane zwiedzanie
Ostatnio edytowany przez Kropka (2015-04-14 01:28:19)
Kropciu-ale sie ciesze-bo Goa cały czas na mnie czeka
Kropka jakos umknela mi ta Twoja relacja Chetnie poczytam choc do Indii chyba jeszcze nie doroslam
kropka super...ja po Kerali mam apetyt na goa i złoty trójkąt. Dla mnie Indie sa niesamowite i wszystko w nich uwielbiam nawet bród...poza jedną rzeczą - boje się hindusów:( nie mam racjonalnego powodu myslę wieć ze mi minie ta fobia
pisz kochana tę relację- zaraż mnie zaraż...
Goa jest przepiękne i uważam, że warto się tam wybrać po zwiedzaniu Północnej części Indii.
Aktualnie przebywam w Goa i muszę przyznać, iż Goa jest interesujące i piękne nawet porą monsunową. Przyjechałam tu w sierpniu i muszę przyznać, iż deszcz nie przeszkadza mi w odkrywaniu walorów Goa, tym bardziej, iż pada dość rzadko (noc, czasem przelotny deszcz w ciągu dnia). Na plażach Benaulium/Colva można znaleźć kilka otwartych restauracji przy plaży. Turystów z Europy jest dość mało, jednakże dość dużo wypoczywających Hindusów (zwłaszcza o zachodzie słońca).
Jeśli ktoś potrzebowałby pomocy w organizacji podróży, transportu po Indiach, mogę pomóc, gdyż pracuje w Indiach od dłuższego czasu jako organizaror wycieczek.
Pozdrawiam ze wspaniałych Indii
Hej,
Kropka, ariadna - a możecie mi podpowiedzieć, co można ciekawego zobaczyć na GOA - ale tak w wersji light - bez nocnych i kilkugodzinnych przejazdów. Znalazłam info o Hampi ( imperium Vijayanagara) - wygląda interesująco. Czy to daleko od GOA (konkretnie plaża Utorda)? No i czy jest tak samo spektakularne jak na zdjęciach z googla
Będę wdzięczna za każdą wskazówkę.
Indie to jedno z moich wielkich marzen . A po Sri Lance jeszcze bardziej sie napalilam na ten kierunek . Tylko ze moja druga polowa nie chce , przez to co tam sie dzieje