Nie jesteś zalogowany.
Ostatnio edytowany przez sigma001 (2015-05-02 10:55:48)
Fotka z internetu nie weszła szkoda, bo samą kolejkę kręciłem na kamerze od środka. Trudno.
Po wizycie w porcie wsiadamy do autokaru i wracam do hotelu w Santiago, po drodze zakupy w potężnym supermarcado i ciekamy z niecierpliwieniem na następny dzień. Rozpoczyna się prawdziwa wycieczka. Rano mamy przelot do Calamy na pustynii Atacama.
quote=piea]Sigma,
podczytuję i oglądam i jestem pod wielkim wrażeniem; dla mnie ten kierunek to jest Egzotyka przez wielkie E!!!
Zdjęcia z targu z morskimi specjałami zawsze cieszą moje oko bo jestem amatorka takiego żarełka , ale juz winnice powaliły mnie w fotel ( jestem jeszcze większą amatorką winnic ;
Piszesz, że lądowaliście w Buenos... ale jak i kiedy teleportowaliście się nagle do Santiago de Chile? toż to znacznie dalej niż ze Świnoujscia do Ustrzyk
Foczki i pelikanki miodzio...., Oj będzie tu co ogladać.
Jeszcze jedno pytanko: czy to była wycieczka "Na szlaku piękna" z Rainbow? czy raczej jakaś indywidualna trasa "uszyta na miarę"?
Bedę tu do Ciebie zaglądać...., bo to niecodzienna podróż!, Pozdrawiam , Ala
Mieliśmy 2 międzylądowania, jedno w Amsterdamie a drugie w Buenos Aires. Przerwa w lotach to w Amsterdamie 5 godzin w Buenos 1.5 godziny. Sam lot z Buenos do Santiago to 1.5 godziny - tak więc tyle co przerwa.
Faktycznie była to wycieczka z RT " Na szlaku piękna"
Sigma fot nigdy za dużo Pięknie i jako fanka pustyń czekam na Atacamę i mnóstwo fot
Ostatnio edytowany przez sigma001 (2015-05-02 20:05:35)
Ostatnio edytowany przez sigma001 (2015-05-02 20:17:19)
Sigma- piękne foty Atacamy Myślę,że na żywo szczena stuka o ziemię
Sigma - też tu zaglądam, podziwiam, zazdroszczę i dopinguję
Fotek nigdy za dużo, chętnie pooglądam więcej - dla mnie jak na razie to nieosiągalny koniec świata
Ostatnio edytowany przez sigma001 (2015-05-03 10:47:31)
Ostatnio edytowany przez sigma001 (2015-05-03 11:16:57)
Piękne...naprawdę piękne
Bajka
Sigma- kliknij w emoty pod okienkiem posta i masz całą instrukcję obsługi jak wyrazić emocje
Spróbuję i