Nie jesteś zalogowany.
Rozważając różne miejsca na najbliższe wakacje, zastanawiam się nad Hiszpanią. Chciałbym tam pojechać z narzeczoną samochodem. Założenie jest takie żeby była piękna plaża oraz czysta woda
Najbliżej jest Costa Brava, ale słyszałem że połowa turystów to Polacy i jest tłoczno. Które wybrzeże hiszpanii polecicie?
Ostatnio edytowany przez Focus (2008-09-25 15:09:54)
chętnie się równiez dowiem gdzie najlepiej jechac do Hiszpanii (samochodem lub samolotem)? Chodzi mi o piekne widoki, czysta wodę
Witam!
Polecam ażeby się wybrać dalej na południe Hiszpanii wzdłuż wybrzeża. To fakt-Costa Brava latem to jest tragedia.A swoją drogą to ciekawe dlaczego te polskie biura podróży sobie to Costa Brava tylko upatrzyło. Najbliżej ? najtaniej?
Jak możecie jedzcie dalej na samo południe, poznacie prawdziwą Hiszpanię. I taniej i prawdziwiej...
Pozdrawiam...
Ostatnio edytowany przez Ibermaxx (2009-07-15 17:42:48)
zgadzam się z przedmówcą, jeśli chcecie w spokoju poleniuchować na plaży to zapomnijcie o Costa Brava.
ja tez polecam Hiszpanie poludniowa,andaluzje i plaze nad atlantykiem(zobacz zdjecia z Hiszpania)
Ja byłam na Costa Brava i było najwiecej niemców.
mnie sie podobało
michaska nasza nowa koleżanko to dajesz fotki z Costa Brava:)
również chętnie zobaczę
Costa Brava mnie rowniez sie podoba. Duzo ludzi to fakt, ale i tak mozna wypoczac. Teraz marzy mi sie dluzszy pobyt w Barcelonie...
Zdecydowanie Costa del Sol ....zasada jest podobno taka....im dalej wzdłuż południowego wybrzeża tym lepiej ....a Andaluzję polecam szczególnie...szeroka czysta plaża, krystaliczne morze, zielone góry i bardzo hiszpański klimat...ogólnie odlot....a w okolicach Malagi jest też co pozwiedzać: Marbella, Grenada, Ronda, Puerto Banus....(patrz zdjęcia - zaraz coś dorzucę )
a ja cały czas myśle nad rozrywkową częścią Espanii czyli Majorka, pojechać bobawić się na jakiś weekend chętnie:)
oj na tej majorce wcale nie jest tak bardzo rozrywkowo,juz chyba pisalam w jakims wątku że jak dla mnie jest mocno przereklamowana...
ee to zalezy jeszcze chyba w jakim klubie:)
w calym Arenale masz chyba ze 3cluby,z czego jeden fajny
a na wypoczynak dla 2 starszych pań co polecicie?