Nie jesteś zalogowany.
Serdecznie pozdrawiam Wszystkich Travelmaniaków z tropikalnego Chiang Mai😆 Nareszcie na wakacjach!!!😎😎😎😉
Kangur,a Ty znowu w Taj
Pozdrowionka,udanych wakacji,korzystajcie z tajskich urokow
O! Kangurku, a Ty już w Tajlandii? ależ ten czas leci....; życzę Wam wspaniałych wakacji, przebogatych we wrażenia, które tu na Północy będą na pewno mega-mega bogate:); Już Wam zazdraszczam;
Chiang Mai- poza setkami świątyń , ciekawym Starym Miastem i słynnym Nocnym Bazarem ma też mnóstwo atrakcji w okolicach: ach, te wszystkie plemiona górskie wokół, słonie, woły zebu, lasy deszczowe, parki narodowe, spływy tratwami, tygryski żyjące w Tiger Kingdom bez łańcuchów, itd...itp.... ale Wam fajnie!
Ech, jak sobie wyobrażę te wszystkie wspaniałości to aż mnie ściska z zazdrości
No i nie zapomnijcie o Wat Rong Khun!
PS. Kangur a w Chiang Rai i w Złotym Trójkącie też będziecie?
Pozdrawiam i życzę owocnego podboju Tajlandii.
Udanych wakacji, Kangur!!!
O, jak Wam fajnie! Zwiedzajcie, wypoczywajcie i pstrykajcie duuuużo fotek! Pozdrówka z upalnej nadwiślańskiej krainy!
Dzięki Grzesiek, ale Ty masz fajnie że Tajlandia tak blisko Ciebie
Udanego wypoczynku
Pozdrawiam, bawcie się dobrze. Wypić mi Changa za moje zdrowie
Dzięki serdeczne Wszystkim za pozdrowienia Piea: wszystko to mamy na liście, świątynie już oblecone Grześku, podróż zajęła nam 20 godzin, w tym prawie 14 w samolocie Mariusz, chang wypity (nawet niejeden) Uszanowanka
Ostatnio edytowany przez piea (2015-08-09 15:50:56)
Udanych wakacji Kangur. Mnostwa wrazen i cudownych fotek
Ojej, ty znowu w bajecznej Tajlandii Zycze wspanialych wakacji i czekam na wrazenia i zdjecia 😃😀😄😜 Pozdrawiam ️
Kangur- też pozdrawiam i zazdroszczę... Tegoroczne wakacje to zwiedzanie, zwiedzanie i zwiedzanie... A Ty szczęściarzu możesz rozkoszować się relaksikiem ... pewnie jednak też będziesz zwiedzał, więc liczę na wspaniałe zdjęcia Wspaniałego wypoczynku
Wspanialych wakacji zycze
Dziękuję Wszystkim i jeszcze raz pozdrawiam Alu idę po Twoich śladach, rozpoznaje miejsca a nawet ludzi z Twoich zdjęć jest super, zwiedzamy, odpoczywamy, zażywamy masaży, objadamy się tajskim jedzonkiem i egzotycznymi owocami... Szkoda tylko że nie można czasu przychamowac W poniedziałek zaczniemy podbój Chiang Rai Uszanonowanka Wszystkim
Alu do Złotego Trójkąta też się wybieramy
Ostatnio edytowany przez kangur (2015-08-14 03:13:22)