Nie jesteś zalogowany.
to pytanie do tych wszystkich którzy nie chcą wpisac swoich danych , przecież nikt tego przeciw wam nie wykorzysta, ostrożności nigdy za wiele ale bez przesad, wstydzicie się swojego wieku? są tu ludzie młodzi i starsi, możę boicie się podac skąd jesteśćie ?tutaj nikt was nie wyśmieje czy jeste ście z małej wsi czy z miasta, tutaj jesteście jak my fanami podróży . zapraszamy!
Ja juz kiedys poruszalam te sprawe...DOWIEDZIALAM SIE , ZE SA TO LUDZIE ,KTORZY CHCA TYLKO POOGLADAC I POKOMENTOWAC NASZE ZDJECIA- NIE CHCA NALEZEC DO NASZE SPOŁECZNOSCI...pisałam o nich ,,martwe dusze,,
Pav musisz anonimowych jakoś zachęcić może jakies akty lub cuś hehe:P
A ja mysle,ze nie potrzeba wcale danych osobowych,a tym bardziej wieku:)To nie facebook ana nasza-klasa,wystarcza jakies fotki z podrozy,ktore chetnie obejrza inni travelmaniacy i ktore zacheca ich to podrozy w dane miejsca.
Aκριβως Macius tu sie rozumiemy.To dobra wola uzytkownikow,ze podaja swoje dane osobowe,a jak nie chca to wystarczy nick-name i fotki,bo nie ma bardziej prywatnych danych od zdjec...
Aκριβως = Exactly = Dokłądnie jak zwał tak zwał
BRAVO pan moderator zna greckie sklowka!
δεν υπάρχει σαφής
Macku jestem w szoku! Skad znasz grecki?Moze miales starozytna greke na studiach?!
Συντονιστής ξέρει τα πάντα nie miałem na studiach:)
Aπο που ξερει τα παντα?Επιμενω εγω! Wciaz pod wrazeniem...
δεν είναι πάντα, μια σειρά ετών, ok wystarczy po Grecku bo nikt nas nie rozumie:P
A ja jestem tego zywym przykladem po 3-miesiecznym sledzeniu nowinek serwisu...chociaz nie zaczelo sie najlepiej...