Nie jesteś zalogowany.
OO hotel nie wygląda źle, kilka osób na niego strasznie narzekało. Ogród całkiem przyjemny. Jeść dawali i pyszne donuty też więc nie może być tragicznie.
Jedyne co to strasznie przaśne obrusy ale to się wytnie
Fajnie! Więcej więcej!
Oj, ale fajnie No to mam czego żałować
Ewela fakt-te obrusy to masakra-tez na nie zwróciliśmy uwage-ale cały czas sobie powtarzaliśmy,ze to Kuba i w innym miejscu bym pewnie czegos takiego nie zniosła.
Zresztą sam hotel ,który defakto bardzo nam sie spodobał -na każdym kroku przemawiał słowami"przecież to Kuba"
Wiedzieliśmy czego możemy sie spodziewać w tym kraju i i mimo tego,ze "troszkę" już hoteli objezdzilismy wcale na ten nie narzekam bardziej na ludzi tam przebywających i narzeka sie na naszych rodaków ale inne nacje wcale nie sa lepsze -chociaz jak przyjechała na kilka dni nasza rodzima objazdówka to lepiej było sie nie przyznawac ,ze sie jes z Polski no gdzies po tej objazdówce musieli sie wyżyć bidaki
Oj, ile to już lat? pewnie z 10 jak odwiedziłem Kubę. Do dzisiaj mam miłe wspomnienia. To chyba ostatni dzwonek na zobaczenie prawdziwej Kuby Fidela.
Kasia BARDZO się CIESZE na Twoją relacje!!!!!!
Ja też czekałam na Twoją relacje, dzięki, że ją piszesz i z nieciepliwością czekam na ciąg dalszy
i
Ostatnio edytowany przez Kasia6555 (2015-11-19 19:45:53)
Ostatnio edytowany przez Kolka (2015-11-19 19:33:17)
Ostatnio edytowany przez Kasia6555 (2015-11-19 19:45:03)
O kurka, jaki lazur No teraz to już naprawdę żałuję
Kolciu-to BP to był tylko taki pretekst-reszta poszła jak z płatka ale powolutku i masuj stopki bo jeszce sie za nami nabiegasz)))
Antenko...tak na poważnie-lazur walił po oczach i
Ale plaże
i
Ostatnio edytowany przez Kasia6555 (2015-11-19 20:44:53)