Nie jesteś zalogowany.
M&B,Grecja dobry wybor Jaka jest dokladna data Waszego przylotu/odlotu ?
Gratuluje takze wycieczki do Wloch
Za pare dni śmigam na Dominiczkę
A my już prawie na walizkach:)
jeszcze tylko parę dni i.... kierunek południe!
Tym razem nasz krótki, bo tylko tygodniowy urlop, ale za to spędzimy go w słonecznej Italii, za którą bardzo już oboje zatęskniliśmy....
Tym razem Włochy mniej popularne, czyli daleko, daleko na południu..., jeszcze dalej niż na czubku włoskiego buta
Powitamy w końcu piękną SYCYLIĘ!,
Piea piękna Sycylia , zazdraszczam
Udanego wyjazdu i dużo wrażeń. Oczywiście tych pozytywnych
Ala, uważaj na sycylijską mafię
Udanej podróży!
Ostatnio edytowany przez piea (2015-05-30 21:16:46)
Wracając do planów wyjazdowych na 2015...
Właściwie mój urlop na 2015 już został wykorzystany, ale początek wakacji nakręca do kolejnego wyjazdu!
Tak mi się spodobały ubiegłoroczne fotki z Kanionu Matka - p.Romana, a potem również Agaty - że obmyślam, jak by tu jeszcze wyskoczyć tam, zagospodarowując resztki urlopu
Trzymajcie kciuki, może się uda.
zupełnie nieoczekiwanie dla nas samych (bo nie zamierzaliśmy w tym roku już nigdzie wyjeżdżać) za 2 dni powitamy ponownie moją najbardziej wyczesaną wyspę w Europie na którą wiedziałam że kiedyś jeszcze wrócę, tylko nie wiedziałam że nastąpi to akurat teraz ; a więc MADERO przybywamy ponownie - i to juz we wtorek
Do poczytania i pooglądania po powrocie,
Ala z małżowinkiem,
Ala gratki Zazdraszczam Udanego wyjazdu
Ala- GRATY! Bawcie się dobrze i udanego wypadu
O, jak super się macie!!
Niespodzianki w tę stronę to ja też b.lubię Nieoczekiwany wyjazd na Maderę - czemu nie, świetna sprawa!
Pomyślności!
Nie ma nic lepszego jak takie szybkie wyjazdy.
Powodzenia i pięknej pogody
Kurcze, ale Wam dobrze! No to życzymy udanego wypoczynku i dużo słoneczka i niech was widoczki powalają!
Alu- szczęściaro To pogoda "barowa" a Ty wybywasz, tam, gdzie podobno wieczna wiosna. Bawcie się dobrze- no i oczywiście, czekam na relację i zdjęcia. Relaksu,pogody, uśmiechu