Nie jesteś zalogowany.
Podoba mi się w Hawanie i to bardzo
bardzo miło znowu pobiegać i powspominać !
Hawana zachwyca Różowa landryna - nie mogło być inaczej, tyłkiem nie rozumiem dlaczego nie założyłaś różowych gatek (a już wiem teraz są pewnie za duże)
Hawana zachwyca ...oj zachwyca)))a rózowe gatki-hehehe...dobry pasek i tez dały rade i
Bea -też lubie biegac z Wami i wspominać więc ciesze sie,że ktos i ze mna biega )))
To poszwędałam się z Wami po Hawanie i ma ona swój urok i klimat pomimo odrapanych kamienic
A romantico zdjęcie w landrynie wymiata
Kasia- super,że zwiedzamy dalej Klimacik MEGA
Byłem tam 9 lat temu. Nic się nie zmieniło
Fajnie się z tobą ogląda
Oscar,tak sie zastanawiam czy to dobrze czy zle,ze tak malo zmian zaszlo na Kubie przez tyle lat
I w sumie nie moge sobie jednoznacznie odpowiedziec czy to wiecej wada czy zaleta
To chyba jednak zaleta...po co jezdzimy na Kube? póki co dla tego klimatu i ustroju co tam panuje i przynajmniej wiekszość jezdzi po to a nie dla plaz i hoteli ,które nie dorównują innym miejscom na Karaibach i Wiec niech ta Kuba jeszcze jak najdłużej zostanie taka jaka jest-ale to jest mysl od strony turysty,bo Kubańczycy juz od lat nie moga doczekać się zmian )))
Jestem przekonany, że (dla nas) to zaleta. To przecież jedyne takie państwo na świecie. Zmian nie dokonuję tylko rząd, ale również ludzie, a ci jeszcze długo się nie zmienią. Nie zapomnę jazdy autobusem miejskim. W połowie trasy wsiadł kolega kierowcy. Pogadali i autobus zawrócił, by podwieźć nowego pasażera.
Takie niespodzianki to tylko na Kubie!!