Nie jesteś zalogowany.
????? Nie znam, nie używałam, a co to w ogóle jest?????
da sie w tym nie utopić?
No, dobre
A ja myślałam, że to jakieś bezprzewodowe podróżne żelazko parowe??? ))
Nie blondynka, ale baba ))
Klaudia- a czy tradycyjną maskę z rurką używałaś? Fajny gadżet ale ja jednak wolę tradycyjny sprzęt, choć ta maska nie jest zła, tylko trzeba wiedzieć jak się z tym obchodzić. Dla kogoś, kto nie pływał nigdy, może na początku sprawiać problem, szczególnie z oddechem
tak Anetko próbowałam też tradycyjną . A to z ciekawości dziś zakupiłam i obiecuje zdać relacje przy najbliższej okazji jak się spisała
No to napisz koniecznie W razie jakby ci zaparowała, bo podobno nie paruje to zasmaruj od środka pastą do zębów i zostaw na parę godzin i umyj.Wszystkie nowe maski są zabezpieczane specjalnym badziestwem od zarysowań i to jeden ze sposobów,żeby się tego pozbyć
ok, dzięki za radę - tak jeszcze nie próbowałam
ja znam sposób z płynem do mycia naczyń, też skuteczny
Witam. Ja mialem okazje snurkowac z ta maska. Dla mnie rewelacja, nie paruje , dobrze sie oddycha, w razie zanurkowania nie ma mozliwosci zachlysniecia sie woda. Jednym slowem polecam i milego urlopu zycze
Dinuś - dziekuję za dobre słowo - już nie mogę się doczekać kiedy jej użyje
Maska okazała się rewelacyjna. Dobrze przylega do twarzy, można śmiać się pełną gębą, usta nie mają kontaktu z wodą, nie paruje, jest panoramiczna i wygodna. Polecam