Nie jesteś zalogowany.
powtórzę raz jeszcze : foty z pustyni normalnie WYMIATAJĄ!!!
(Oskar, mam pytanko: różne się słyszy (i czyta) opinie o "wygodzie" tej wycieczki; większość oczywiście jedzie na wielbłądzie, ale niektórzy wolą iść pieszo za karawaną; co Ty o tym sądzisz?
Jeśli tylko możesz wdrapać się na garbusa, to skorzystaj z tego. Kilka osób z naszej grupy nie wykupiło wielbłąda. Daleko nie doszli po sypkim piasku. Zostali gdzieś na początku. Widoki kiepskie, zdjęcia marne, satysfakcja żadna! Potem był krzyk i pretensje.
Jeśli kiedyś jeszcze tam trafię (lub w podobne miejsce), z pewnością wezmę garbusa.
Piaseczek!!! Już jestem uśmiechnięta od ucha do ucha fotki Erg Schebbi
dzięki Oskar; utwierdzam się w przekonaniu ) , choć nie pałam zbytnią sympatią do wielbłądów bo mam nieciekawe wspomnienia z przejażdżki na egipskim wielbłądzie, który miał biegunkę )
(z tego co wiem teraz cała ta wycieczka jest płatna z góry - jak chcesz w ogóle tam jechać - to płacisz za całość i garbus już jest w cenie, więc jak idziesz pieszo- to Twoja sprawa, bo on i tak jest już opłacony )
W takim razie Loperamid w kieszeń i siup na wielbłąda
cudnie tam ... oj cudnie, ale na przełomie marca/kwietnia mam nadzieję (tzn. marzy mi się...) na trochę więcej śniegu na szczytach
To fajna wycieczka. Bez stresu i na spokojnie zobaczycie kawałek pieknej afryki
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-03-16 16:20:14)
Oscar, jest powiedzenie "co się odwlecze to nie uciecze" - mam nadzieję, że jeszcze coś uknujemy razem
Co do miejsc odwiedzonych przez Ciebie to ich lista jest chyba znacznie dłuższa niż tych do odwiedzenia
No a zdjęcia jak zwykle ... eeee nie będę w kółko powtarzać tego samego
Ostatnio edytowany przez mabro (2017-03-16 17:12:22)