Nie jesteś zalogowany.
A pewnie, że spróbuję!!!
Niestety, w Dubaju, jeszcze ładniejsza i milsza Pani, z jeszcze szerszym uśmiechem mówi:
-Ajm so sorry...
No to dupa....
-Samolot do KL jest full pełen, co do jednego miejsca i nic ale to nic się nie da zrobić.Przyjemnego lotu!- uśmiecha się promiennie... jak z reklamy linii lotniczych...
Lot Warszawa- Dubaj, szybko minął,jakoś przeżyłam te 5h bo miałam obok wolne miejsce, więc luz
Lot Dubaj- Kualalumpur, 7h z hakiem, dłużył się niemiłosiernie, bo:
- zamiast spać,miałam atrakcje w pakiecie:
-z lewej sąsiad co jakiś czas gmerał przy nawiewie, bo mu to raz zimno, raz gorąco. Co przymknę oko, to albo szura mi nad głową, albo wieje arktycznym podmuchem po zatokach...
-z prawej sąsiad, słusznych rozmiarów, jadł i pił co chwilę wzywając co rusz donoszenie jadła i napojów, a jak w końcu skończył i zaczął chrapać, to co chwilę dostawałam z łokcia w żebro....
Szczęście w nieszczęściu, że żaden na mnie nie nakichał i nie nasmarkał jak to miało miejsce ostatnim razem
Znielubiłam Emirates Airlines od pierwszego wejrzenia
Noooo trochę się zrehabilitowali, bo z powrotem, przeleciałam się A380
O tak! Wreszcie się doczekałam! Świetnie, że już opowiadasz Wyobrażam sobie co czułaś stojąc przed tą panią przy odprawie - strasznie nie lubię tej chwili, tego niewiadomego - uda się czy ugrzęznę na kilka godzin?! Dla mnie siedzenie na środkowym miejscu to jakaś kara za grzechy
Czekam na cd., chociaż Ty przecież wiesz, że szczególnie czekam na najseksowniejsze małpy świata
Ostatnio edytowany przez Kolka (2017-11-21 20:09:22)
Ostatnio edytowany przez Angela (2017-11-21 20:13:32)
Grupa się integruje w Dubaju na przesiadce. Jest nas 9 osób+ pilotka. Fajnie Wszyscy fajni i przez prawie 2 tyg wspólnego zwiedzania, byliśmybardzo zgraną ekipą
A zajęcia w podgrupach, uskuteczniałam z Zochą i Krychą czyli koleżankami : z Zochą dzieliłam pokój, Krycha u nas przesiadywała, a we trzy uskuteczniałyśmy najczęściej szlajanie się po okolicach bliższych i dalszych naszych noclegowni, w celach eksploracji nieznanego terenu
Niestety, tym razem nie spotkałam nikogo z forum
Pozwoleństwa na publikację wizerunku nie dostałam, więc musicie uwierzyć na słowo, że fajne MY3
Ostatnio edytowany przez Antenka (2017-11-21 20:18:16)
Asia- No dla mnie to była nie tylko kara ale i masakra... Całe szczęście, że powrotny lot wyglądał trochę inaczej
Najseksowniejsze małpy świata szukałam specjalnie for ju Tylko trza trochę podozować napięcie
Hehe...tyle czekałam to wytrzymam jeszcze chwileczkę
Fajna miejsówa na papu...
Ehhhh....normalnie oddoł bych wszystko za takie żarełko
Rozumiem, że złożyłaś ofiarę za wszystkie grzeczne forumowe duszyczki
Ale pięknie, kolorowo... zawsze mi się podobały te wymyślne stroje i architektura - obraz miły dla oka
Hapol- masz szczęście, że parę fot żarełku zrobiłam Bo jak wiecie generalnie nie focę jedzenia
Angela- przynajmniej oko nacieszyłaś, bo kanapki wyszły
.....i rozumiem Anti że mnie nimi będziesz katować
Ostatnio edytowany przez Antenka (2017-11-22 21:38:19)
Hapol- no trudno... bierzesz na klatę tę katorgę ... fotożarcia