Nie jesteś zalogowany.
Safari w ZEA to cudowne, wspaniałe przeżycie.Biesiada na safari też pozostawia wspomnienia na całe życie.
Zgadzam się! Safari to wspaniałe przeżycie. Na dodatek miałem sporo szczęścia i siedziałem obok kierowcy co pozwoliło mi zrobić trochę ciekawych ujęć. Strasznie trzęsło ale i tak kilka zdjęć wyszło zupełnie fajnych
Safari - BOMBA! Oskar - czy to była ta wycieczka "Wrota pustyni"?
Z alkoholem to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ale z tymi lekami to przegięcie - czyli np. ja...biorę codziennie kilka tabletek, wiadomo, że na wyjazd muszę jeździć z zapasem- co wtedy? Tylko zdrowi ludzie mogą tam latać?
Tak! to ta wycieczka z dopiskiem na początku "złote"
Na wszelki wypadek mieliśmy zdjęcia recept (w fonie) a leki były w kilku miejscach, część luzem w walizce, część w podręcznym, a te "codzienne" w pudełeczku w kieszeni. Podobno podejrzenia wzbudza kosmetyczka pełna leków.
Pilot opowiadał że w poprzedniej grupie znaleźli Ketonal i stali 3 godziny - wyjaśnienia, notatki, konsultacje. Lek skonfiskowany, kupa nerwów i zmarnowany czas! W naszej grupie wszystko poszło sprawnie, ale ja mam zawsze szczęscie
Ostatnio edytowany przez oscar (2018-01-25 15:15:58)
njoooo..... te zwierzole faktycznie bardzo typowe dla Arabii - piękne, bardzo cesarskie i faktycznie bardzo typowe dla tych rejonów ;
foty z pustyni REWELACJA!!! - jak to z pustyni... z TAKIEJ pustyni. (Jak Ty zrobiłeś te foty nie rozwalajac aparatu?
fotka z tym dziadziem z laską i jakims nożem za pazuchą- świetna! - normalnie jak z opowieści biblijnych.... tylko te fury w tle zdradzają, że to czasy współczesne; te fajne garnki gliniane to chyba z Nizwy? (po co są te ażurowe dziurki? do czego służą? to jakieś lampiony? )
Czekam dalej....
Piea - Niestety, aparat trochę ucierpiał. Żle mu posłużyło kilka mocnych kontaktów z deską w samochodzie . Obawiam się że serwis na mnie zarobi.
Zgadłać, to gliniane lampiony z Nizwy
Ostatnio edytowany przez oscar (2018-01-25 19:25:20)
Nno, tak, safari bardzo oryginalne
sporo koni
Ostatnio edytowany przez oscar (2018-01-26 07:45:30)
Doczytane
Safari rewelka!
Rozumiem że to pingwin sułtański
Fota dziadka z kosą z paskiem rozwaliła na łopatki
Trafiłeś prawie w dziesiątkę Hapol - pingwin królewski