Nie jesteś zalogowany.
Ostatnio edytowany przez Kolka (2018-05-17 12:10:54)
Cóż, każdy ma swoje priorytety. Nie podobna, aby komuś nie podobała się Twa Toskania. Foto wymuskane i zapewne jeszcze w kraju obmyślane pory ich robienia w najlepszym świetle. Wyjazd stricte fotograficzny, chociaż w kamiennych miasteczkach nie da się uniknąć historii, która może być (i u Ciebie jest) wdzięcznym tematem foto.
Chociaż patrzę na świat przez pryzmat zabytków i historii (i tak staram się dobierać wyjazdy), to nie znaczy, że jestem niewrażliwy na piękno przyrody. Cóż (ponowne westchnienie), zdjęcia zapadają w pamięć.
I nawet tej "nieudanej" katedry w Orvieto możesz kilka dołożyć.
A ja powiem krótko: 3xP
Piękne plenery,
piękna pora,
piękne photo...
Prosimy więcej
Kolka coś z tym malowaniem jest na rzeczy, w tych zdjęciach
Piękne miejscóweczki pokazałaś aż się tęskno zrobiło za Włochami
Kolka....nie będę sie powtarzać....zdjęcia kolejny raz mistrzostwo świata!
Normalnie po obejrzeniu zazdraszczam jak jasny gwint ....uwielbiam takie klimaty z kamiennym domkami i wąskimi uliczkami w których czas dawno temu się zatrzymał
...A w tym miasteczku zamieszkałbym od razu
Ania....trzy razy "P" powiadosz
Dziękuję Wam bardzo Hyde...ja lubię malować i farbki ze sobą zabrałam Chciałam Toskanię pokazać inaczej. Odebrałam ją jak magiczną krainę i właśnie na tych zdjęciach chciałam pokazać trochę tej magii - stąd troszkę więcej farbek
Papuas....gusta się zmieniają Kiedyś nie cierpiałam zwiedzania, teraz mi się odmieniło Historia jest niesamowicie ciekawa. Ale żeby zwiedzać - trzeba mieć czas, a nie da się mieć wszystkiego. Mam nadzieję, że zdążę w swoim życiu jeszcze najpierw poczytać, a później zobaczyć na własne oczy różne perełki
Aniu - uwierz mi - o wschodzie świat naprawdę się zmienia Ale wstawać rano... dla mnie masakra!
Hapol - tak jak napisałam, w tym miejscu mogłabym żyć. Bez pośpiechu, w ciszy, blisko natury... jestem typem samotnika i nie potrzebuję gwarnego miasta czy rzeszy ludzi obok
Toskania to zdecydowanie magiczna kraina, a z racji pól widocznych po horyzont można poczuć się w pełni wolnym człowiekiem.. uwielbiam takie widoki, uwielbiam takie obcowanie z naturą... Cudownie, wspaniale, przepięknie! Dla mnie to inspiracja do mojej podróży - kiedyś też się tam pojawię
Kolka, zdjęcia powalają! Jestem pod ogromnym wrażeniem. Nagle zrozumiałam, po co żyję: żeby się wybrać wiosną do Toskanii i popatrzeć na te wszystkie cuda... Postaram się może za rok? Jestem o krok od zakochania się w Italii... nie, TO SIĘ JUŻ STAŁO!
Tak sobie myślę, że patrząc na takie widoki chodziłabym jak pijana - jak odurzona - jak naćpana...
A zwykle ludzie się modlą do lazurowego morza albo do postrzępionych górskich grani!
Ci "strażnicy Toskanii" - rewelacja! Zapamiętam i wnukom opowiem. Bo dzieciom już opowiedziałam
Wydobyłaś na fotkach TO COŚ...
Ostatnio edytowany przez texarkana (2018-05-18 00:56:46)
Upssssss ....ale fotki z katedry grzechu warte
Kolka....gratki ....to trzymamy kciukasy żeby przynajmniej w jednej kategorii wygrało