Nie jesteś zalogowany.
czyli trzeba pamietac, zeby nie planowac wyjazdu tam gdzie Ty
sierpień orihuela costa urbanizacion playa flamenca
we wrześniu do USA na objazdówkę po wschodnim wybrzeżu:) Już się nei mogę doczekać...
sierpień-Malta, dla odmiany:)
w maju wpadł PARYŻ
do moich planów dorzucam jeszcze SZWAJCARIĘ ( w lipcu)
Bardzo piekne plany podrozy w lipcu do Szwajcarii.Jesli zwiedzac gory to koniecznie wlasnym samochodem,
a wiekszosc przeleczy jest od ok.polowy czerwca przejezdna.Z "nizinnych"miejsc proponuje runde wokol
Vierwaldstädtetersee(jezioro czterech miast);Lucerna,Zug,Brunnen,Altdorf.W Altdorf w Kantonie Uri-to naj-
bardziej szwajcarski Kanton znajduje sie piekny pomnik legendarnego Wilhelma Tella.Miedzy miastami kur-
suja statki spacerowe.Mozna za Brunnen wybrac sie na Morschach,gore z ktorej lotniarze laduja na jeziorze.
Z Altdorfu mozna pojechac na Gotthard(swieta,legendarna i tajemnicza gore Szwajcarow).W gorze tej prze-
chowywane sa ponoc ich skarby,stacjonuja tam jednostki wojskowe,laduja i startuja samoloty tylko przecie-
tny turysta tego nie widzi.Wracac mozna tunelem po zjezdzie do wloskiej strefy.To tylko jedna z moich pro-
pozycji.
Ja po raz kolejny w maju na weekend wybieram się do Moskwy razem z moją grupą taneczną na zawody, a zaraz po tym na tydzień wypoczynku w Turcji a konkretniej w Kemer już nie mogę się doczekać maja
a my najprawdopodobniej Hiszpania i Portugalia samochodem
a jednak majowka w SSH
Gdybym to wiedzial co oznacza skrot SSH.??
Sharm el Sheikh
Dziekuje Magdzie za wyjasnienie powyzszego oznaczenia miasta egipskiego na poludniowym Synaju.
Czytalem rowniez obszerna informacje na jego temat na Google.
brawo.
Majówka we Francji , w czerwcu Egipt, Izrael, Jordania i początek lipca Grecja- Korfu.
Ostatnio edytowany przez thegriasia (2010-04-09 11:01:43)