Nie jesteś zalogowany.
Aczy ktos może mnie oświecic co zacz ten Deet?
No i piknie:) Dzięki
Bardzo wszystkim dziekuje za rady , są nie ocenione :-) . malaron wezme 1 op. na wszelki i cały przydział muggi . pozdrawiam . wyjazd tuz tuż !
Witam . wszystkich . mam jesZcze jedno pytanie ( bedzie troche dziwne ) chce wziąć spodnie moro us.army i mam pytanie czy nie bedzie to tam zle odebrane . dzieki za odpowiedz. wyjazd za 5 dni !!!! ))))
wróciłem uff!!! gorąco pozdrawiam w nie długim czasie wszystko opisze . ale warto było )))))) . luty kierunek tajlandia
Marcin czekamy ))
mam pytanie ile dawałem rupii napiwku?
Witam . na początku dawałem 100 i byłem zdziwiony że dam jednemu i za chwile było 5 innych . pózniej sie "wyżarłem " 10 rupi to wystarczający napiwek i oni też są zadowoleni . jesli chodzi o zakupy na bazarach to wszystko targowałem na 30% tego co powiedzieli na wejsciu i ewentualnie wychodziłem co skutkowało sprzedażą . niektórych naciągali i to ostro . ja na poczatku kupiłem takie słonie - 4 szt za 2tys rupi po 15 minutach kobieta wytargowała 6 szt za 500 rupi i wtedy zajarzyłem w czym rzecz )))) w sklepie niby nie można sie targować ale sprawdziłem te 15% można lub dodatkowo jakiś gratis .
Ok dzięki. Choć po doswiadczeniach egipskich pewnie nie ma sie czego bac:)
czekamy na zdjęcia...mam nadzieje,że powrócą wspomnienia.....a też mam duzo wspomnień .....masz racje....warto było...