Nie jesteś zalogowany.
Właściwie to będzie taka mini relacja Mój pobyt w Transylwanii trwał tylko 5 dni więc za dużo pisać nie będę
Przydatnych informacji też za dużo nie będzie bo.... wyjazd był sponsorowany - nie opłacałam żadnych środków transportu, nie szukałam noclegów i jedzonko mi podstawiali pod nos Nie powiem żeby mi się to nie podobało ale... nie pomogę innym za bardzo w planowaniu podróży. Chociaż kto jest zainteresowany to może chociaż ze zdjęć sobie obejrzy i wybierze rejony, które go interesują
Nie byłabym sobą gdybym nie wrzuciła na początku filmu Tym razem /jeśli admin pozwoli/ wrzucę tylko link. Filmik nie jest mój, ale uzyskałam zgodę na pochwalenie się naszą wyprawą. Serdecznie zapraszam
https://drive.google.com/folderview?id=0BzKLIl4vO-6sflp5M3Z4VGRySGFoTUdZMkphUW53dWgyMGdtR3hMZklyRXdxbzdfSXpGSzA&usp=sharing
Wylot do Bukaresztu zaplanowany był na wtorek rano. Mam spory kawałek do Warszawy więc postanowaliłam wyjechać z domu popołudniu dzień przed wylotem, przespać się w hotelu przy lotnisku i rano na spokojnie zgłosić się na zbiórkę. Wybrałam już wcześniej sprawdzony przeze mnie Hotel Airport Okęcie. Nie był najtańszy, ale mam do niego jakiś sentyment Samochód zostawiłam też na sprawdzonym wcześniej Parkingu na ul Krakowskiej 42. Zastanawiałam się wcześniej czy nie zaatakować Kropki czy Adminka - wszak są z Warszawy i czy nie wykorzystać tego wieczoru na jakieś spotkanie, ale w rezultacie zrezygnowałam z tego pomysłu. Dotarłam do Warszawy dopiero wieczorem więc byłoby to raczej nocne spotkanie
Wylot o czasie, najpierw spotkanie grupy, jakieś gadżety i w drogę! Dziwnie tak, nikogo się nie zna...dla mnie to zawsze jest stres.
no widzisz...jakis taki wstyd mnie ogarnąl...
A ja myślałem, że to przez to, że ja taki straszny
No ale, już milknę ... ciekawy jestem Twojej relacji. Rumunię kojarzę tylko ze średniej jakości dróg jak jechałem do Bułgarii, ale to było z 9 lat temu, i niezrozumiałego języka
Kolka- No to jedziemy
Witaj Kolka zasiadam z wielką ciekawością, bo to jednak kierunek mało na forum opisywany!
moja ulubiona autorka
Asiu jestem pod wrażeniem filmiku przygoda... przygoda... każdej chwili szkoda!!
czy Ty Kochana jechałaś w jednym z tych aut?? no w niektórych momentach to nie powiem... adrenalina by mi chyba podskoczyła
wiesz może kto spiewa te pierwszą piosenkę??
jak dla mnie rajdzik super!!
Ostatnio edytowany przez kasik364 (2015-05-19 10:46:21)
Kolka... bardzo lubię taką formę podróżowania... w sensie off road i jestem bardzo ciekaw wrażeń i oczywiście zdjęć... filmik tylko rozpalił moją wyobraźnię
Ostatnio edytowany przez lordowski (2015-05-19 11:00:10)
Hej Kolka
Może i "dobrze", że nie doszło do nocnego spotkania, bo jeszcze byś się spóźniła na samolot
A tak na poważnie, to ja też byłam tam przejazdem, pierwszy raz ze 32 lata temu i nie mam miłych wspomnień, ukradli nam ciuchy i zabawki córki z samochodu
To już nie przeszkadzam, idę obejrzeć filmik
Ostatnio edytowany przez Kolka (2015-05-19 13:03:11)
Koleczko ja też czekam
Jestem
Ostatnio edytowany przez Kolka (2015-05-19 19:49:58)
Super,ze piszesz