Nie jesteś zalogowany.
Plany ciągle się zmieniają ale sami zobaczycie !!!
Ja co prawda nie mam jeszcze bliżej określonych planów,zobaczymy co przyniesie życie:) Mam nadzieję,że uda się gdzieś wyjechać,ale jest to zależne naprawdę od wielu czynników.
Minęło trochę czasu i nadal nie wiem, dokąd pojadę - wiem tylko, że na własną rękę. Największą ochotę mam na Francję pd, ale te tłoki na kempingach i w hotelach, konieczne wczesne rezerwacje, ceny, benzyna... Jak zaczynam liczyć wydatki, to włos mi się jeży. Jakoś tak się porobiło, że na własną rękę wcale nie wychodzu dużo taniej niż z biurem...
A może pojadę w litewskie knieje?
Witaj texarkana. U nas we Francji piekielnie drogo.Podam Ci przyklad: za tydzien wynajmu domku w Normandii trzeba zaplacic od 500£ w gore( nie wliczajac dojazdu czyli benzyny i jedzenia). Za taka cene mamy tydzien np. na Wegrzech albo we Wloszech. Dobrze zastanow sie nad pd. Francji. Tam juz miejscowi zaczynaja,,plakac'',ze ten rok bedzie cienki. Pozdrawiam
Wróciliśmy z Bartkowej nad J. Rożnowskim, było wspaniale. Przed nami za miesiąc Maroko, mam nadzieję, że będzie bezpiecznie. W sierpniu wybieramy się nad nasze morze, bo już dawno tam nie byliśmy. Wybraliśmy Sianożęty / przy okazji zwiedzimy Kołobrzeg i Ustronie Morskie/. Myślę, że pogoda nam dopisze :-)
My 4 lipca lecimy z Poznania do Alicante,wynajmujemy auto i w drogę przez Andaluzję.Noclegi planujemy na kempingach albo w samochodzie,oby jak najtaniej.Macie podobne plany w tym samym czasie?
W czerwcu taki krotki wyjazd z Itaką do Turcji...a na listopad kupione bilety do Bangkoku...i trzy tygodnie Tajlandia....a to przez Kangura-a raczej dzięki Niemu....zauroczył mnie tym krajem....Plan podrózy w przygotowaniu ale najważniejsze,ze bilety juz mamy.....
Sprawa urlopow i wakacji w drugiej polowie roku juz sie wyklarowala. Wiec lipiec i polowa sierpnia - Europa, w tym tydzien w Hiszpanii (Andaluzja) plus Gibraltar, reszta czasu w Polsce, w tym tydzien na Mazurach . Nie starczylo czasu na Grecje (urlopy), wiec tylko druga para z naszej czworki zalicza tydzien w Grecji .
Ostatnio edytowany przez kangur (2011-05-17 11:51:10)
a ja wakacje w tym roku planuje najlepszą ofertą last minute jaka się nadarzy
A czy zawsze koniecznie trzeba wyjeżdżać za granice żeby spędzić udane wczasy? Weźmy chociażby nasze góry,tutaj turystów nie brakuje i każdy jest bardzo zadowolony z wypoczynku. To wydaje mi się bardzo dobrym pomysłem na urlop.
ja w tym roku planuje wypoczywać nad polskim morzem ale planuje ten wyjazd połączyć ze SPA i szukam ciekawych ofert w ramach których miałabym różnego rodzaju zabiegi może ktoś z Was był już na takim wyjeździe i może coś polecić chciałabym troszkę poleżeć na plaży, troszkę pozwiedzać i troszkę zrelaksować się w SPA
Ja już mam część tegorocznych podrózy niestety za sobą; tydzień temu wróciłam z 2-tygodniowego pobytu w Turcji; ale jeszcze przede mną za niecąły miesiąc piekny Zakynthos i mam nadzieję w sierpniu na wypad w moje ukochane Karkonosze:)
Ja także polecam wypoczynek w Polsce,w szczególności Beskid Śląski i Wisłe,to miejsce w którym naprawde można odetchnąć i przemyśleć kilka spraw. Dookoła cisza i spokój,w końcu o to przecież chodzi.