Nie jesteś zalogowany.
8 czerwca ruszyła nowa kampania promująca polską turystykę na rynku francuskim, brytyjskim i niemieckim. Co myślicie o filmie pt. "Poczuj się zaproszony", który ma przyciągnąć zagranicznych turystów do nas?
http://www.youtube.com/watch?v=jXPeofkW-Pw
Super filmik i promocja!!!Zaraz to wrzuce na wall na facebook'u,zeby Grecy tez sobie ogladali;)
Na koncu tylko mozna bylo wybrac zapraszajaca dziewczyne z lepszym akcentem,a nie z tzw.polskim-angielskim,bo przeciez my Polacy dobrze mowimy po angielsku,ale to w sumie chyba tez juz Nasz urok;)
Ja tez podam strony moim znajomym we Francji. Dzieki za wiadomosc.
Super reklama. Juz dawno cos takiego powinno powstac. Czesi i Wegrzy potrafili sie zareklamowac lata temu. Spotkalem wielu Australijczykow, ktorzy byli lub jada do Europy na objazdowki, czesto organizowane przez samych siebie. Wiekszosc z nich byla lub wybiera sie do Pragi czy Budapesztu a na palcach jednej reki mozna policzyc takich, ktorzy byli lub planuja jakikolwiek pobyt w Polsce . Najbardziej, a czesto jedynym, znanym im miejscem w Polsce jest Oswiecim (straszne miejsce i wielu ludzi nie chce tam jechac). Polska jawi im sie w szarych barwach, jako kraj, gdzie np. zakonnice bija dzieci (bo takie wiadomosci tutejsza prasa podaje). Do tego Anglicy mieszkajacy w Australii (wiekszosc z nich nie najlepiej rozgarnieta) robia nam OKROPNA reklame Wedlug nich Polacy w Anglii to zlodzieje, kombinatorzy i naciagacze, ktorzy pracujac za grosze zabieraja Anglikom prace. Ostatnio mi jeden taki oznajmil, ze w Anglii zabraklo banknotow 25-funtowych bo Polacy wyslali je wszystkie do rodzin w Polsce. A sami ledwo na palcach potrafia liczyc i uzywaja kalkulatorow zeby policzyc ile jest 2x8.
Uwazam, ze Polska powinna zrobic duuuzo wiecej zeby sie lepiej rozreklamowac w swiecie. Miejmy nadzieje, ze mundial to zrobi (jesli kibole pozwola).
Widzialem filmik, jest super. Juz go wyslalem do moich znajomych Niemcow. Zgadzam sie, Polska wymaga duzo reklamy naswiecie. Trzeba nadrobic zaleglosci
Dobrze, że Polska się promuje brakuje nam jeszcze dużo, nie cieszymy się dobrą renomą za granicą, jesteśmy w tyle względem innych krajów... zdaje się że to wszystko z braku dobrej reklamy! A tu proszę - oby tak dalej
film na prawdę dobrej jakości i po reakcjach (na facebooku) obcokrajowców, wydaje mi się że trafiony:)
świetny film! Minuta dobrego materiału