Nie jesteś zalogowany.
Czy znacie jakieś kwatery w Pradze?
Chce jechac na romantyczny weekend;-)co warto zobaczyć?
obowiązkowo złota uliczka:)
kiedyś na wyjeździe służbowym nocowałem w Jalta Hotel - rewelacja. Nie pamiętam ile to kosztowało , bo na firmowe pieniądze nie zwraca się uwagi:)
nie wiem czego szukasz, czy taniego noclegu czy dobrego hotelu. Sprecyzuj pytanie.
Co warto zobaczyć w Pradze i gdzie najlepiej zanocować. Zastanawiam się czy lepiej jechac samochodem czy polecieć samolotem. Jak daleko lotnisko położone jest od centrum?
byłabym wdzięczna za namiasy na fajny hotelik lub kwaterę. Szukam czegoś w przystępnej cenie.
W tamtym roku bylismy w Pradze, spalismy w hotelu,który wyszukaliśmy po przez www.booking.com/Hotels jak najbardziej polecam są tam hotele, motele zajazdy i kwatery dla każdego coś sie znajdzie. Proszę się nie obawiac rezerwacja jest bezpieczna , i co ważne można obejrzeć fotki pokoji czy też całych obiektów,a zarazem zobaczyć jak daleko od głównych atrakcji będziemy zakwaterowani.Ja byłam w hotelu "Praga Andle's hotel "bardzo fajny nowoczesny design hotelu i wyśmienite jedzenie.
A ja mogę polecić kilka fajnych knajpek. Na pewno godne plecenia są restauracje i bary Potrefena Husa. Dobre jedzenie, miła atmosfera no i przede wszystkim pyszne piwo. A jeśli znudzą Was oklepane turystyczne zakątki, wybierzcie się do mniej popularnych dzielnic takich jak Mała Strana lub Smichov. Można zwiedzić browar Staropramen i spędzić miło czas w klimatycznym barze, który jest częścią ekspozycji, no i oczywiście zobaczyć jak nasi sąsiedzi robią piwo.
A propos tu jest fajny filmik o tym jak to wszystko wygląda: youtube.com/watch?v=2I8rcd9ZRKg
Tutaj jest tak,ze im bliżej centrum tym będzie drożej,więc warto szukać czegoś raczej na przedmieściach,a do centrum dojechać chociażby autobusem. Praga to przepiękne miasto,zawsze porównuje je do naszego Krakowa.