Nie jesteś zalogowany.
Witajcie! Za dwa dni jade na ta mala wysepke. To prezent,o ktorym dzis sie dowiedzialam!!! Czy Ktos byl w tamtych stronach i moze mi polecic co zwiedzic i na co zwrocic uwage? Chodzi mi o sama Djerbe,nie o Tunezje.
Tak,tak zamiast Agadiru i Maroko bedzie Djerba.
Dziekuje za wszystkie informacje. Pozdrawiam krakowianka
O Agnieszka jak fajnie ! Ja też bym sie chciał jeszcze gdzieś wybrać ... nie byłem więc nic ci nie powiem ale życzę ci wspaniałego wyjazdu ! pozdrawiam
Dzieki Maciek. Ty tez miales fajowy weekend z tym koncertem. Tylko czemu Cie nie ma na zdjeciach?
Pozdrawiam i milego nowego roku szkolnego
Ostatnio edytowany przez krakowianka (2011-09-08 19:12:19)
Weekend był super ! ale ja i tak sie ciesze że zrobiłem choć pare fotek , już nie mówiąc o mnie na zdjęciach ale naprawdę to jedyna podróż beze mnie na fotkach ! Z tym miłym rokiem szkolnym to bardzo dziękuje ale będzie cieżki bo jestem w 3 gim . więc egzaminy i to wszystko mnie czeka jeszcze raz udanego wyjazdu !
Ostatnio edytowany przez maciekart (2011-09-08 19:18:25)
Agnieszka życzymy Ci wspaniałego wypoczynku...My niestety już ostro wzięliśmy się do pracy, wakacje sie skończyły.
Oczywiście czekamy na fotki i relacje z podróży:) Pozdrawiamy
Dziekuje wszystkim za zyczenia. Juz wrocilam i powoli sie aklimatyzuje...Wyjazd byl bardzo fajny,pogoda piekna,codziennie po trzydziesci pare stopni. Wyspa bardzo ladna i ciekawa. Jak tylko ponadrabiam zaleglosci w pracy i w domu(typu sterta korespondencji do przeczytania itp.) to powoli powrzucam zdjecia.
UF ciezki powrot. Zwlaszcza dzien powrotu. Wylatujac z Djerby mielismy 39C. Po wyladowaniu w Paryzu 14C,deszcz zimny z wiatrem. Roznica 25C dala nam sie odczuc,zwlaszcza po takim nagrzaniu!!!!
No to teraz wypocznij po urlopie i bierz sie za wrzucanie zdjec na TM Nie ma pomiluj
czekamy czekamy......
Czekamy z wielką niecierpliwością !
Czesc TM! Miejcie cierpliwosc prosze. Jak sami widzicie powoli zaczelam wrzucac zdjecia i opisy. Zajmuje to jednak duzo czasu i w domu mnie scigaja za to,ze spedzam ful czasu w internecie...Jutro dokoncze pierwszy wypad; Pozdrawiam krakowianka