Nie jesteś zalogowany.
No to ja raczej nie moglbym im posluzyc do celow dentystycznych Makaki wyrywaja turystom wszystko co tylko da sie wyrwac
W Malezji widzielismy makaki kradnace chipsy, owoce, napoje w puszkach (w tym piwo!). Na Langkawi makak probowal gwizdnac Hindusom wielka butle whiskey z duty free. Butla byla za ciezka i wysmyknela sie z lapek makaka ale mielismy ubaw obserwujac trzech korpulentnych Hindusow w kapielowkach goniacych malpke po plazy
Podobno w Malezji malpki te sa uczone krasc turystom co sie da. Potem fanty te wymieniane sa z trenujacymi je zlodziejaszkami na owoce
Ostatnio edytowany przez kangur (2011-10-01 08:38:46)
kochani ile czasu trwa lot do Tajlandii.....boje się latać...
Kangur--świetne informacje! Chociaż tam się nie wybieram, z przyjemnością przeczytałem.
Jack: dzięki Kaka: z Polski będzie 11-12 godzin, ale da się przeżyć
dzięki.....:)myślę i się zastanawiam......tyle godzin w powietrzu...takie piękne rejony świata i trzeba się tak męczyć.....cyjanek do buzi i w razie spadania przegryzam i już:)hi hi
Ja tez sie boje latac ale teraz sa indywidualne monitory i kupa filmow do wyboru a jak sie oglada filmy to zapomina sie o locie
Latanie to najbezpieczniejsze forma podróżowania. Naprawdę nie ma czego się bać Uważam, ze co komu pisane...itd. Jak to mówią: i w drewnianym kościele cegła może spaść na głowę
A Tajlandie gorąco polecam, pobyt tam wynagrodzi wszystkie niedogodności związane z długim lotem
Ostatnio edytowany przez kangur (2011-10-15 05:16:06)
Moja koleżanka była we wrześniu w tajlandi, zdążyła idealnie przed powodziami. Wróciła zachwycona przyrodą i jedzieniem. Zdjecia faktycznie robią wrażenie. Praktycznie nie narzekała na nic, ludzi spotykała bardzo przyjemnych, czuła się bezpiecznie itp. No może nie do końca była zachwycona komfortem w miejscowych środkach podrózy no ale nie można miec wszystkiego:P Co do wydatków to nie wynioslo ją to drogo, noclegi w smiesznych cenach a i jedzienie niedrogie, praktycznie za 12 zł cały obiad mozna zjesc. no chyba ze chce sie jakies wykwintne potrawy, ale ona jadła takie sprawdzone rzeczy bo ma problemy z trawieniem wiec nie mogła sobie pozwolic na ryzyko. ale mówiła ze np. jej chłopak i znajomi jedli niezle obrzydlistwa:)
pozdrowienia z przepieknej Tajlandi.......
Kasiu pozdrawiamy!Jaka pogoda?Jak sytuacja po powodzi?Z niecierpliwoscia czekam na fotki i relacje!
Ale Ci dobrze! Dzieki za pozdrowienia Pozdrow Tajlandie ode mnie
Zycze wspanialych wakacji!
Pogoda rewelacyjna przez cały pobyt....ani kropli deszczu.....wielkiej wody nigdzie nie widzielismy,a bardzo sie tego obawiałam......Generalnie cudowny wyjazd,,,,,,ale nastał czas powrotu.......
pozdrawiam
Kasia: no to super, ciesze sie, ze wakacje udane. Zreszta nie moglo byc inaczej. Czekamy na relacje i zdjecia Serdeczne pozdrowienia
pozdrawiamy cieplutko - wypoczywajcie i cieszcie się taką cudowną pogoda do końca Waszego pobytu