Nie jesteś zalogowany.
Co powiecie na temat sportów wodnych czego próbowaliście , jakich jeszcze chcielibyście spróbować ? ( coś ciekawego i fajnego o sportach wodnych )
widzę, że temat nie zyskał popularności. a szkoda bo sporty wodne są naprawdę ciekawe i potrafią wciągnąć. Oczywiście to zabawa nie dla każdego, ale warto chociaż spróbować
Popieram ! ja już za 5 dni lecę do Turcji i mam zamiar spróbować ! jak nie parasailing to narty wodne ale zobaczymy ... może będzie coś ciekawszego
No i z Turcji wróciłem ! ... i spróbowałem parasailing ! Na poczatku poszliśmy z tatą na plaże i podeszlismy do budki parasailingu i powiedzielismy że chcemy leciec a oni wzieli kase i od razu zakładają nam kapoki , potem przechodzimy na motorówkę taka małą i z niej na taką dużą która już nas bedzie ciągać !
Na motorówce jest facet który robi zdjęcia
gdy zapieli nam takie pasy , rozłożyli spadochron to zacząłem sie stresować haha
ta motorówka była duża a z tyłu nie miała obręczy ( płotka ) i my siadamy z tyłu tej motorówki , oni nas przypinaja do spadochronu i ruszają a my siedząc zsuwamy sie z motorówki i w góre !
Emocje były niesamowite ... i dla ludzi którzy się boją ! ja też troche sie stresowałem ale to jest pełny relaks i nie ma czego sie bać !
ja nawet nie pomyslałęm że to może być coś tak fajnego ! widok z góry niesamowity ... i tak latamy i latamy , potem oni motorówką płyna przy brzegu i my lecimy nad plażą a oni żeby dodac emocji nas zniżają haha
my lecimy nad parasolami , ludzie nas za nogi łapią , machaja , potem znowu w góre , znoszą nas nad wodę i sciągają ! i tak skończyłą się ta cudowna przygoda ... jeżeli będziecie mieli okazje to naprawdę bardzo polecam bo bardzo bardzo warto !
Ze sportów wodnych uprawiam tylko kajakarstwo , ale to o czym pisałeś to musi być niesamowite przeżycie , aż zazdroszczę troszeczkę .
Kajakarstwo jest wspaniałe Polecam też Nurkowanie:)
Pare razy latalam na parasailing na pd. Francji,adrealine ma sie podwyzszona. Narty wodne tez sa fajne,zwlaszcza sam start!!! Dobra zabawa- polecam. Nurkowanie tez jest bardzo ciekawe.
Właśnie wróciłem z Mazur ( Augustów i Wigry ) i pływałem kajakiem ! szczerze mogę powiedzieć że to super sprawa ! fajny relaks , naprawdę polecam !
Byłem niedawno na 2-dniowym spływie kajakowym po rzece Orzyc która przepływa przez moje miasto ... było wspaniale !
Spływy kajakowe to jest to. Niestety w tym roku dwa terminy spływów mnie ominęły. Czas pokaże czy uda się nadrobić next year.
Dawno, dawno temu, za górami, za lasami w Grecji omal nie wykupiłam sobie lekcji nart wodnych, ale jednak stchórzyłam...
A my jak na razie to bardzo spokojnie i tradycyjnie-rowerek wodny dla zabawy i relaksu oraz kiedyś kajak gdzieś na małym akwenie.Wspominamy sympatycznie!
Splywy kajakowe to jest to - zgadzam sie z Podroznikiem. Kiedys bylem zapalonym kajakarzem. Robilismy krotkie i dlugie splywy Wisla, Pilica, Bugiem/Narwia itp, ale najlepiej wspomina splywy Mazurskie, szczegolnie Krutynia...to byly czasy! To sa wspomnienia! Polecam. Wspaniala czynna forma spedzania wakacji
Od kilkunastu lat uprawiam pływanie na kanu (w Ontario, Kanada) i uważam, że jest to cudowny sposób na spędzanie czasu. Mała, wręcz prymitywna łodeczka, a pozwala zabrać ze sobą rzeczy na kilka tygodni, można nią wszędzie dopłynąć, gdzie jest chociażby kilka centymetrów wody, a jak nie ma, to można przenieść (chociaż tego ostatniego unikam). Polecam!