Nie jesteś zalogowany.
Czy może ktoś polecić dobre biuro na wyjazd do Grecji? Planuję wyjazd na Kretę? A tak przy okazji - jak z pogodą na krecie zimą?
Jaceks ja byłam na Krecie z Wezyrem i wszystko było ok, więc polecam. Niestety z pogodą Ci nie pomogę, ponieważ to był wrzesień.
Zimą tam żadne biuro podróży nie lata...pierwsze wyloty są z początkiem maja...
ja byłam z Rainbow Tours i było ok. Brak zastrzeżeń. Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu. Co do pogody - byłam w czerwcu i nie orientuję się jak może być zimą.
Ja z kolei byłam we wrzesniu z Ecco Holiday na Rodos - z czystym sumieniem moge polecic
my byliśmy z Triadą w lipcu - było ok
Ja podobnie jak Aneta ze Zbyszkiem, byłam z Triadą i na Krecie i w Grecji na objeździe i na Chalkidiki. Było ok, ale moi znajomi podróżując od lat do Grecji wyjeżdżają zawsze z Grecosem, i bardzo sobie chwalą to biuro!
Lecz nie wiem jak tam jest zimą.....?
Temperatury w Grecji zima na polnocy srednio 4-9 stopni C,na poludniu tzw.Peloponez,Kreta jest cieplo 12-15 stopni w ciagu dnia.
A ja byłam na Majówce w Kokino Nero z biurem Student Travel. Powiem Wam, że rewelacja! Tzn. może co kto oczekuje. Ja jestem studentką i bawiłam się świetnie. Było ponad 500 osób z Polski więc 5 dniowa impreza. Do tego fajne wycieczki i kadra.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany to jadę znowu z nimi na wakacje w to samo miejsce. Może jacyś chętni?
A zresztą można w dużym skrócie zobaczyć co się tam działo...
http://www.youtube.com/watch?v=DEaLQHMfOaU
Temat zeszłoroczny - ale kwestia podobna. Również wybieram się na Kretę i szukam biura podróży. Rozważałam Sky-Club (czy tam Triadę, jak kto woli) teraz jak widzę pozytywne opinie więc chyba jednak się zdecyduję
Ja byłam na Zakynthosie z 7island biuro jest krótko na rynku ale bardzo solidne rezydent bardzo kompetentny , wszystko załatwiał za nas nawet wypożyczenie samochodu myślałam że ja po prostu miałam takie szczęście ale czytając opinie innych klientow tego biura to są tak samo mega zadowoleni jak ja , a teraz na Kretę lecę z Itaki więc wyrażę opinie po powrocie ... a co do zimy tak jak wspomniała Klaudia żadne biura już od października tam nie latają
na Krece byłem z Grecosem w ich firmowym hotelu,na zakhyntos z neckermannem, za każdym razem było wspaniale
Tak więc uważaj Grecjo - nadciągam!
Myślę, że nie ważne czy to Kreta czy któraś z innych miejscówek, urlop będzie zajefajny
ja polecam Grecosa, sama nazwa wskazuje,ze jest idealny do podrowania po Grecji bylem na Kos i na Rodos-przezycia nie do opisania!
Poleca Ecco, hotel zgodny z opisem i naprawdę świetna organizacja. Niestety nie pomogę dużo ponieważ była w Parali i na Rodos.