Nie jesteś zalogowany.
Katerina : właśnie obejrzałem zdjęcia na podanych przez Ciebie linkach. Super, nie?
Kangur ja sie takimi filmikami laduje,bo zapomniec o Taj nie moge:)W sumie to po Seszelach i Malediwach tez tak mialam,z tym,ze po Tajlandii nie spodziewalam sie az takich wrazen:)Czasem nie jest idealnie,a i tak to strzal w 10!!!
Witajcie TM! Z tego co tu wyczytalam rozumiem,ze nie musimy miec WIZ DO TAJ. Czyli nie musze sie starac o wize we Francji. Lece spokojnie i na miejscu na lotnisku dostaje wize. Tylko czy to pewne???
Jakos nie chce mi sie wierzyc?
We wrzesniu jak telefonowalam do ambasady Taj w Paryzu powiedzieli mi ze wiza dla Polakow jest obowiazkowa.
Z tego co pisza TM i mowi ambasada wychodzi jeden wielki metlik...
Moze wiecie gdzie trzeba zasiegnac dokladnych informacji? Dzieki i pozdrawiam wszystkich krakowianka
Tydzień temu wrócilismy z Tajlandii......żadna wiza nie jest potrzebna......w samolocie wypełniasz karte wlotowa i wylotowa,której trzeba strzec jak oka w głowie i to tylko tyle.....Zawsze zaoszczedzone pare zł......
Dzieki stokrotne Kasia. Zadzwonie do ambasady Taj w Paryzu jutro i powiem im ze sa zle poinformowani!
Ciekawe co mi odpowiedza??? Dzieki i pozdrawiam krakowianka
Krakowianka czyzbys wybierala sie do Tajlandii?
Z wiza jest tak,jak napisala Kasia-obowiazek wizowy dla Polakow zostal zniesiony!Jak bylam na przlomie lipca/sierpnia w Taj to bylam jedna z ostatnich,dla ktorych byla konieczna jeszcze wiza.Znajomi lecieli kilka tyg. pozniej juz bez wizy!
krakowianka moge leciec z Toba??? zabierzesz mnie do Thai ????? please ))))) jak ja tesknie za tym klimatem
))
mnie też zabierzcie,,,,ja sie też zmieszcze do walizki,tylko do dużej no i trzeba bedzie zapłacic nadbagaż........
a ja sobie zakupię walizkę dwu drzwiową i tez poproszę o zabranie
hola hola kolezanki moje drogie kto pierwszy ten lepszy ja lece do Thai z Krakowianka .... )) moze next time bedzie wasza kolej ...
))
WItajcie dziewczyny! Chetnie Was z soba zabiore,zawsze razniej podrozowac w milej kompaniji...
Dzwonilam do ambasady Taj w Paryzu. Przeprosili mnie za zle informacje. Faktycznie od wrzesnia zniesli wizy dla Polakow.
Wybieram sie w przyszlym roku pozwiedzac ten kraj i wypoczac na jakiejs wyspie. Juz sobie upatrzylam wycieczke,czekam tylko na wiadomosc kiedy bede miala urlop. Dzieki i pozdrawiam krakowianka
O, i Agnieszka dolaczyla do klubu milosnikow Tajlandii! I szykuje sie tam niezla inwazja Travelmaniakow
Tak trzymac, moze sie tam wszyscy kiedys zjedziemy z roznych stron swiata
Pozdrawiam serdecznie szanowne Panie
Agnieszka: wiem, ze sie uda i, z gory, zycze wspanialego pobytu w Taj
Kasik364: no i bardzo dobry pomysl z ta waliza Do Tajlandii da sie bez wizy ale nie bez walizy
Kurde...Krakowianka...jak ja Ci zazdroszcze tych planów na Tajlandie...ledwo co wróciłam a juz mnie tam ciagnie....pólnoc,południe....tyle tam jest do zobaczenia.....