Nie jesteś zalogowany.
oj nas też ta Tajlandia kręci....Wasze fotki i opisy podróży zachęcają, oj zachęcają.....
Nie DZIEKUJE WAM, bo boje sie zapeszyc....
Tajlandia ciagnie mnie od dawna i mam nadzieje,ze w koncu wypali wyjazd i zobacze na wlasne oczy ten piekny i jakze inny swiat!!!
Zabiore Was wszystkich do bagazu podrecznego...no oprocz kangura bo ma najblizej z nas...
TO KIEDY JEDZIEM WSZYSCY???
my caly czas wahamy sie pomiedzy sri lanka a tajlandia...ale jesli nie 2012 to napewno pozniej...chyba ze i mnie upchasz do podrecznego
Byłam i tu i tu.....i powiem,ze gdybym miała wybierać,tez bym miała dylemat....Ale chyba Tajladia......Sri Lanka na jeden raz wystarczy w zupełnosci....Tajlandia to i kilka razy mało......
ja tez juz bylem na sri lance, znajomi byli w tajlandii...caly czas dyskutujemy...zeby wszystkich zadowolic musielibysmy jechac do malezji...i to tez jest opcja a jedziemy wieksza paczka
Ostatnio edytowany przez Mikus (2011-12-11 14:41:07)
Ostatnio edytowany przez kasik364 (2011-12-12 09:02:23)
W Tajlandii nie bedzie konca swiata
Hejka kasik364! Fajny bylby taki zlot TM w Tajlandii,na rajskiej plazy w 2013...:
Swietny pomysl....Pisze sie od razu!) i
to już mamy 2 pary kto następny? ja nie byłam jeszcze w Taj więc w razie co znawcy będą planowali podróż
pomysł rewelacyjny, my chętnie się tam wybierzemy - po opisach z podróży i wspaniałych fotkach Taj nęci i kusi coraz bardziej
No to powoli zbiera sie silna grupa U nas najwiekszy problem jest jak zgrac urlopy kazdego z naszego wesolego kwartetu, ale jakby sie udalo taki zlot na tajskiej ziemi zaliczyc...byloby rewelacyjnie! Pozdrawiam wszystkich TajTtravelManiakow
A cóż to za dywersja bez Administracji
A poważniej, pomysł super! Szczególnie, że Tajlandia to jedno z moich marzeń Do 2013 jeszcze daleko, ale jeśli niebo, ziemia i inne czynniki pozwolą
No, teraz to juz silna grupa pod wezwaniem...i przywodztwem
no daleko daleko!! jeszcze przed nami sezon wakacyjny 2012!! ( i to juz za 11 poniedziałków ) ale ja już jestem zdecydowana na Tajlandie (jeśli niebo, ziemia i inne czynniki pozwolą
) a że to życie tak szybko leci (żeby nie użyć innego niecenzuralnego słowa) to mozna powoli już planować następne wakacje
Ostatnio edytowany przez kasik364 (2011-12-15 07:35:51)
O! to i ja się piszę!
(tylko jak ja przeżyję tak długi lot? dla mnie wiecej jak 2 godziny w samolocie- to juz koszmar!
jak Wy wytrzymujecie w tych samolotach tyle godzin???
ale TAJLANDIA...hmm... to brzmi słodko i kusząco:)