Nie jesteś zalogowany.
Serdeczne pozdrowionka dla wszystkich Travelmaniakow ze slonecznej, cieplutkiej, i przepieknej Madery
PS. Jeszcze tylko 2 dni i trzeba wracac do domu....Oj, bedzie wielka szkoda:)
Ala, dzięki za pozdrowienia
Trafiła Ci się ta Madera jak nic, jak wrócisz zastaną cię milsze temperatury, niż jak wyjeżdżałaś, wg. prognoz idzie ciepełko
Dziękujemy za pozdrowienia ! i wykorzystaj te dwa dni jak najlepiej ... pozdrawiam .
Udanego pobytu Alicja!
Madera nie jest mi obca,wiec wiem co czujesz podziwiajac piekno tej wyspy.Ciekawa jestem Twoich wrazen.Naszym przystankiem byl hotel Porto Santo Maria ,zaraz przy promenadzie.
przy promenadzie w Funchal,zapomnialam dodac.
Dziękujemy za pozdrowienia!Serce boli gdy trzeba powoli wracac,ale piękne wspomnienia są wieczne Czekamy gdy się nimi z nami podzielisz Przemiłych chwil do końca życzymy oraz bezpiecznego powrotu z wakacji Alicja!Pozdrawiamy cieplutko- Michasia i Boguś
Dzieki za pozdrowienia Niestety wakacje, jak wszystko co dobre, szybko sie koncza... Uzywajcie ostatnich chwil na Maderze ile sie da. Czekamy na zdjecia, Pzdr.
Dziekujemy za pozdrowienia! Zazdroszcze wakacji, już nie mogę doczekac się swoich! Jak narazie to z niecierpliwością wyczekuje wiosny
Dzieki za pozdrowienia i udanych ostatnich dni na Maderzei
Dziekuje za pozdrowienia, wesolych ostatnich chwil na Maderze i milego lotu zycze
Ostatnio edytowany przez gmariusz8 (2012-03-12 21:05:54)
Spokojnego powrotu.....i czekamy na relacje z wiecznie wiosennej wyspy.....
Bardzo wam Wszystkim cieplutko dziękuję
wczoraj już wróciliśmy- pełni wrażeń z obietnicą powrotu do tego RAJU!
Relacja i zdjęcia wkrótce!
Raz jeszcze dziękuję za przemiłe życzenia:)
Cieszymy się wraz z Tobą,że wróciłaś szczęśliwa i zadowolona z wakacji,teraz będziemy czekac na relację i obiecane fotki Pozdrawiamy cieplutko! M&B
Czytamy tu o pozdrowieniach z wiecznie zielonej wyspy, a Ty zdążyłaś już wrócić:
Alicjo! czekamy na relacje i fotki z cudownego pobytu na Maderze - wrażeń na pewno całe mnóstwo i tyle samo zdjęć Pozdrawiamy