Nie jesteś zalogowany.
Serdecznie pozdrawiam Wszystkich TM z pieknej Bali. Jest super
no Kangur, "szlachta"się bawi... Miłego pobytu!!!!
Dzięki za pozdrowienia ... życzymy udanego pobytu
Kangur baw się dobrze i wypoczywaj. I wracaj do nas z nową porcją zdjęć i opisów
Dzięki Grzesiek, udanegooo wypoczynku i masy pięknych fotek
Takiemu to dobrze...kilka godzin i juz na cudownych wakacjach......a my nie dosć ,że musimy tyle jeszcze czekac to potem musimy sie tłuc ze trzynascie godzin w samolocie z Polski.......Czekamy na relacje,które z pewnoscia przekonaja nas,ze trzeba polecieć tez na Bali.....
Dziękujemy!Macie fajnie Grzegorz,życzymy udanych i ciekawych wakacji,bawcie się dobrze!
dzięki Kangur, Baw się tam dobrze, zwiedzaj, rób fotki, zapomnij na chwilę o pracy i nawet tu o nas i rozkoszuj się pięknem wyspy.
Niech żyją wakacje! urlopy! i wszelkie inne wyjazdy!!!!
WOW!Super..Udanego wypoczynku ja też czekam na nową relację :-)
Pozdrawiam
Grzesiek wspaniałych wakacjii cudownych zdjec , zapisuj wszystko w kajeciku i wracaj do nas z fantastyczna relacja
Dzięki, Kangur za pozdrowienia Korzystaj z urlopu!!!.............
Kangur udanych wakacji,baw sie na maxa!Czekam z niecierpliwoscia na foty i relacje!
Dzieki kangur za zyczenia. Udanego wypoczynku i jak najwiecej zwiedzania i zdjec!
Dziękujemy za pozdrowienia :-) Życzymy cudownego urlopu. Zdjęcia będą piękne, czekamy. Pozdrawiamy :-)
Cieszcie sie uroda Bali.Wyobrazam sobie to miejsce jako wyjatkowe.Ciekawa jestem fotek i relacji,co mnie na 200% przekona,ze warto wejsc na poklad samolotu i przemeczyc sie kilkanascie godzin.Gdyby nie moja zmora-latanie,pewnie po Bali mialabym tylko wspomnienia.