Nie jesteś zalogowany.
hej witam;) mam własnie malutki problem , a właściwie planuje się wybrać w tym roku na wakacje na Mazury i nie wiem jakie miasto wybrać aby było dużo wody takie klimaty lubię i domki na 2 os może by mi ktoś z chęcią doradzi ??
A tak w skrócie jak ktoś już tam spędzał urlop z chęcią bym poczytała jak wam się tam podobało
Z góry dziękuje
Poczytaj nasz opis podróży, może coś Cie zaciekawi, zainspiruje . Na Mazurach wszędzie jest dużo wody - wszystko zależy od tego czy lubisz miejsca ciche, spokojne, czy bardziej zatłoczone, imprezowe. Każdy tu na pewno znajdzie cosśdla siebie.
http://www.travelmaniacy.pl/profil,413,podroze,892,polska
Giżycko a jeśli nie miasto to Wilkasy, zaraz przy Giżycku i nad jeziorem.
Okolice Giżycka są piękne, myślę, że mogłabyś znależć coś w Internecie. Polecam Mazury, ale domki są yyy... no dla ludzi lasu. Za to jeziorko bliżej niż dalej. W każdym razie polecam rozglądnąć się wokół Giżycka. Polecam także Mikołajki.
To prawda w tych okolicach na pewno znajdziesz coś dla siebie. Bardzo ładna częśc Mazur. Poza tym masz blisko do miasta.
Ja od lat jeżdżę do Mikołajek do hotelu AMAX. Bardzo fajne atrakcje dla dzieci, pyszne jedzenie i bardzo przyjazny personel. Hotel nie znajduje się w centrum, także nie jest tam zbyt uporczywie w sezonie.
Polecam WILKASY. Woda, las, wyprawy na jezioro i możliwość zwiedzania. Życzę udanego urlopu. My wybieramy się w tym roku na malowniczy półwysep jeziora PLUSZNE. Serdecznie pozdrawiam :-)
Wiele osób poleca Wilkasy,w tym również ja,ponieważ masz blisko jezioro wiec spełnia Twoje wymagania:) A wakacje zbliżają się wielkimi krokami,wiec czas się na coś zdecydować
uwielbiam mazury!
Ja już dodałam moją opinię w podobnym wątku , ale napiszę to jeszcze raz
Ja byłam na mazurach w miejscowości Kosewo kilka minut od Mikołajek na kempingu OSTOJA STARA BAŚŃ bardzo spokojne miejsce na pewno można tam odpocząć i się zrelaksować jeżeli się na to nastawiasz tu masz link http://mazury.info.pl/starabasn/ ... a ogólnie mazury to dla mnie tragedia wszędzie pola , stare szopy , jakaś taka bieda. Mikołajki jak i zarówno Mrągowo do którego przy okazji pojechaliśmy przereklamowane , wrażenie na mnie wywarło jezioro śniardwy które jest ogromne ale tam było gwarno aż do nocy i masa młodych...podsumowując były to moje najgorsze wakacje z pewnością nie jest to miejsce dla młodych i w życiu bym tam nie wróciła .
Kocham Mazury choćby dlatego że mam tam pół rodziny
To jest sensowny argument:) Ja z kolei bardzo lubię Mazury z racji tego,że można zaznać tam ciszy i spokoju. Zależy to także oczywiście od tego jakie miejsce dokładnie wybierzemy,ale generalnie nie można narzekać na zbytni hałas.