Nie jesteś zalogowany.
katrinka podzielam Twój entuzjazm tym bardziej, że mam wykupione Chiny na listopad
piea mi udało się znaleźć ofertę za 4000 zł co prawda na tydzień...Ty chyba masz dłużą wyprawę na myśli....w programie mam Pekin, Szanghai, Suzhuo, więc mam nadzieję, że zdążę poczuć klimat tego miejsca..
Wow, a gdzie takie niedrogie wycieczki zorganizowane? Ja przeglądałam oferty biur, ale drogo...i trochę strach teraz. Dlatego myślałam o indywidualnej wycieczce, bo ja mam trochę charakter podobny do kota, własnymi ścieżkami. W grudniu za 2 tysiące znalazłam lot LOTem bezpośredni do Pekinu, 9 godzin. Jeszcze z Warszawy, a ja lotniskowa dziewczyna (dzielnica : Włochy), więc wsiadam z plecakiem w jeden autobus i jestem. Tak mnie zastanawia, 2 tysiące lot, a ile da się przeżyć za 2 tysiące w Pekinie? Ile, mniej więcej, wyda się na hostel, na jedzenie, bilety? Ktoś wie?
aoc15 weź pod uwagę fakt, że moje Chiny sa w listopadzie...więc pogoda będzie jak i u nas w tym miesiącu...ale coś za coś....dam Ci linka do tej oferty jak chcesz na priv.. żeby tu nie robić kryptoreklamy.
Qrcze ale szalejecie
Dopiero co wśród TM Tajlandia szalała, a teraz Chiny zyskują na popularności - i jak za Wami nadążyć?
Grzesiu proszę to nie robić wrogiej propagandy! "{ Toż to nie żadnej wyścig czy konkurs:P Poza tym jeszcze mnie w Tajlandii nie było...kuźwa zabrzmiało to jakbym jakimś zakaźnym mikrobem był....<myśli>
Hehe, i to jeszcze chińskiej propagandy . Ale poważniej, ja śmieje się, bo ostatnio jak bym miał więcej szczęscia mógłbym lecieć właśnie do Chin (czego w ogóle nie planuję) - dokładniej na wyspę Hajnan do miescowości Sanja - to takie "chińskie hawaje".
A co do Twojej Tajlandii - to jak napisaliśmy Ci na kartce - Taj czeka na Ciebie
Klaudia, czekam więc na linka.
Fresh, chińskie hawaje powiadasz? Nie powiem, zaciekawiłeś mnie. Już wklepuje w google grafika.
Valion, a te 1250 funtów obejmuje również wyżywienie?
tak:) choc niepełne...
A ja sobie zarezerwowałam bilet i hop siup lecę! Niby dopiero w Nowym Roku, ale mi czas tak przez palce ucieka, że zanim się obejrzę, a będę się już pakować.
No kochane moje robaczki:) Jeszcze tydzień i będziemy sapać w kantońskim:)
No Konrad, czekałeś, czekałeś i doczekałeś się Już nie mogę doczekać się Twoich fotek i oczywiście przeciekawych relacji! Dawaj nam znać w "Pozdrowieniach" co u Ciebie, jak będziesz miał dostęp do netu.
a bede miał dostęp bede, wykupiłem specjalną opcję dostepu do neta:)
Konrad udanej podrozy!Czekamy na relacje po powrocie!
Ostatnio edytowany przez katerina (2012-10-13 18:58:28)
Hej hej, podzielcie się wrażeniami z Chin! Ja własnie zarezerwowałam wycieczkę z Rainbow na maj 2013, bo ,można z nimi leciec Dreamlinerem